iPhone 5S Los Toestel prijs zonder abonnement

Nu aan het lezen
iPhone 5S Los Toestel prijs zonder abonnement

iPhone 5 wit zo uit de doosVoor de iPhone 5S als los toestel hebben wij deze week (week van 01 aug) de beste de iPhone 5S en 5 toestelprijzen voor je gevonden met en zonder abonnement! Ben je dus opzoek naar een iPhone 5(s) los toestel, met bijvoorbeeld Simonly? Of een nieuwe iPhone 5 bij je huidig abonnement, bekijk dan hieronder de beste prijzen. Of kijk aan de rechterzijde voor de beste acties met abonnement!

De iPhone 5 vinden wij nog steeds een fantastisch toestel! Hij is slank, snel en maakt waanzinnige foto’s. Waar je ook naar opzoek bent, met de iPhone 5 ben je in de meeste gevallen veel goedkoper uit, en voldoet de telefoon aan jouw wensen. Een los toestel kan interessant zijn: je hoeft dan namelijk niet te wachten tot het einde van je huidige abonnement periode.

Los Toestel opties

Laten we beginnen met welke opties en keuzes je hebt. Dat je opzoek bent naar een los toestel kan allerlei redenen hebben. Wij kunnen ons voorstellen dat je twijfelt tussen alle verschillende abonnementen of door de volgende mogelijkheden juist wilt kiezen voor een losse iPhone 5:

 • Je abonnement is afgelopen en je wenst geen 2 jarig abonnement meer
 • Je abonnement loopt even maar je bent niet tevreden met je huidige telefoon toestel
 • Je hebt een SimOnly of Prepaid kaart van iemand gekregen en wilt een iPhone 5
 • Je wilt gewoon perse de iPhone 5! Je hebt de keuze uit een 16GB of 32GB versie.

iPhone 5S – 16GB

iPhone 5S gratis De iPhone 5S komt in 3 kleur varianten: Zwart/grijs, Wit/zilver en Wit/goud!Van €589,- Nu v.a. €549,-
Bekijk aanbieding!

iPhone 5S – 32GB

iPhone 5S gratis De iPhone 5S komt in 3 kleur varianten: Zwart/grijs, Wit/zilver en Wit/goud!Van €699,- Nu v.a. €618,-
Bekijk aanbieding!

iPhone 5C – 8GB

iPhone 5C nu al gratis De iPhone 5C komt in 5 kleuren: wit, roze, geel, blauw en groen!Van €476,- Nu v.a. €324,-
Bekijk aanbieding!

Losse iPhone 5 toestel met Simonly of Prepaid

Gelukkig hebben veel Sim Only abonnementen en Prepaid kaarten tegenwoordig internet erbij, uit één bundel of als keuze. Want een iPhone 5 zonder internet, is als een auto zonder wielen..

Tot nu toe werden door verschillende providers Sim Only abonnementen aangeboden waarbij alles; “bellen, sms en internet” vaak uit één bundel kwamen. Dit werd vaak units of blokken genoemd, afhankelijk van de provider.

De redactie van goedkoopste iPhone.nl is daarom blij dat dit nu bij de meeste providers gewijzigd is. Bellen en SMS zouden prima uit 1 bundel kunnen komen, maar dataverkeer kun je beter apart afsluiten. Ongeacht hoeveel je internet, je zou altijd nog uit jouw bundel moeten kunnen bellen of een sms versturen. Of juist andersom. Dat je jouw contact persoon nog even snel een e-mail kunt verzenden dat je iets later bent..

Voor het besluiten welk Sim Only abonnement nu het beste bij jou past, kun je jezelf de volgende vragen aan stellen:

 • Hoeveel belminuten heb ik minimaal (per maand) nodig?
 • Hoe vaak wil ik een sms (per maand) kunnen versturen?
 • Hoeveel internet heb ik nodig voor mijn iPhone 5?

Internet bij Simonly of Prepaid

Voor wat betreft de laatste vraag kunnen wij je helpen. Het blijkt dat 200 of 300 MB aan dataverkeer gemiddeld genomen voor de meeste mensen meer dan voldoende is om mee uit de voeten te kunnen. Sommige andere artikelen wijzen aan dat gemiddeld gebruik in Nederland bij ongeveer 450 MB per maand per persoon ligt. Wij raden mensen – wanneer zij niet weten hoeveel hun verbruik het laatste jaar is geweest – 500 MB internet bundel per maand aan. Zo zit je meestal wel veilig. Stel je vraag onder dit artikel mocht je toch twijfelen of beter persoonlijk advies wensen.

Uitzondering op deze regel is wanneer iemand (extreem) veel gebruik maakt van social media’s zoals Facebook en andere youtube of video kanalen. Dan raden wij minimaal 1000 MB (1GB) internet per maand aan.

Sim Only aanbiedingen:

Lees meer over Sim Only en vergelijk de beste prijzen en aanbiedingen gemakkelijk op onze speciale pagina over SimOnly abonnementen.

Beste SimOnly voor iPhone

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
21%
Informatief
7%
Neutraal
21%
Gehad
19%
Nooit meer
31%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl
Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.
 • Fred
  6 maart 2015 at 12:55

  Ik wil een iphone s5 kopen zonder abonnement. Hoeveel kost dat en hoeveel dagen moet ik wachten dat jullie het komen brengen ?

  met vriendelijke groeten,
  Fred

  • 6 maart 2015 at 16:16

   Beste Fred,

   OK, wij adviseren dan te kiezen voor voor iPhone 5s 16GB voor 549 euro. Dan heeft u een aanbieding bij Typhone.nl en u kan zelfs de kleur nog kiezen. Ik zal u de link sturen. Met deze link komt u op de pagina terecht. Scroll naar beneden en klik op “bekijk aanbieding”. U komt dan op de pagina waar u kunt kopen. Klik nu op “Los Toestel” en maak de bestelling af. Het toestel is op voorraad en zal direct geleverd worden zodra de bestelling binnen is.

   http://www.goedkoopste-iphone.nl/iphone5/los-toestel/

 • ali abspoel
  24 januari 2015 at 17:44

  Kun je een prepaid kaart Vodafone van Samsung S3 mini overzetten in een los aangeschaft Iphone 5s ?

  • 24 januari 2015 at 18:26

   Hallo Ali, deze past helaas niet… De Samsung Galaxy S3 heeft een Micro simkaart, en in de iPhone 5S gaat een Nano simkaart. Deze is nog een stuk kleiner.

   Sommige Micro simkaarten kun je kleiner knippen, maar het is raadzaam om de Micro simkaart bij een winkel van de provider waar je zit om te ruilen. Soms vraag een provider hier een kleine vergoeding voor.

  • Yolo
   15 maart 2015 at 11:48

   Ja dat kan dat kost wel 140 euro

 • Anita
  23 december 2012 at 19:36

  Zijn deze iPhone 5 opvoorraad? En is het uiteindelijk voordeliger dan met abonnement?

 • Pietertje
  11 oktober 2012 at 10:18

  Ik heb gekozen voor Telfort simonly. Internet is iets trager, maar met bellen veel voordeel. Ook mooie internet bundel van 500 mb.

 • Madeleineh
  10 oktober 2012 at 17:28

  Wat is nu een goede Sim only voor de iPhone 5 of 4s? Dat ik en genoeg belminuten en genoeg internet heb. Alvast dank voor uw reactie! M

 • RamonK
  2 oktober 2012 at 22:57

  Ik heb de iPhone 5 ook vandaag besteld. Hoop dat de levertijd korter is dan jullie zeggen.. :)

Stel je vraag / Reageren