April Stunts: iPhone 4s, iPhone 4 en iPhone 3GS

Nu aan het lezen
April Stunts: iPhone 4s, iPhone 4 en iPhone 3GS

Voor april hebben we iets nieuws. Er lijkt een compleet nieuwe trend door te zetten onder providers. Bijna alle nieuwe abonnementen kennen weinig belminuten, zijn zelf samen te stellen of bevatten geen belminuten meer. Dit zijn de beste iPhone 4S en iPhone 4 acties t/m 30 april 2012.

Op deze pagina brengen wij u niet enkel en alleen meer op de hoogte van de beste en goedkoopste aanbiedingen. Wij constateren een ware omslag in abonnementen en het is erg lastig om 1 of 2 abonnementen aan te wijzen die de beste of goedkoopste zijn. Want voor elk abonnement valt wel iets te zeggen. Omdat de één nog steeds graag uren per maand wil kunnen bellen, terwijl de ander liever niet meer (mobiel) belt.. En liever alleen een data (internet) bundel wenst voor iMessage, Whatsapp, Facebook, Linkedin, Flikkr en nog veel meer!

In ons onderstaand overzicht vind je absoluut de goedkoopste prijzen en abonnementen in  verschillende combinaties met en zonder belbundel. Daarbij uiteraard een nieuwe iPhone 4S, iPhone 4 of iPhone 3GS voor de beste prijs van nu!

(Bij vergelijkbaar T-Mobile, KPN of Vodafone abonnement betaal je 1165 tot 1430 euro)

Hieronder vind je de beste iPhone 3GS aanbieding van vandaag in combinatie met een Vodafone abonnement

Toelichting hoogte van het aankoopbedrag

Zoals je kunt zien verschillen de bedragen wat van een nieuwe iPhone tussen de ene en de andere aanbieding. Dit willen wij graag verdere toelichting geven, omdat je soms toch veel voordeliger uit kunt zijn met een hoger bedrag dat voor het toestel betaald moet worden. Komt het totaal bedrag na 2 jaar gezien op bijna het zelfde uit, dan zal ons advies zijn om voor een hoger maandbedrag te kiezen. Het grote voordeel hiervan is dat je zo een paar honderd euro op zak kunt houden! Je betaald dan eigenlijk langzaam, in maandelijkse termijnen wel iets meer aan abonnementskosten.. Maar zonder rente! Vaak krijg je ook nog eens vele extra belminuten in verhouding gratis! (dit zie je het vaakst bij abonnementen van 250 belminuten of meer).

 

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Peter
  24 april 2012 at 23:58

  Hehe.. Eindelijk providers die het beginnen te snappen! 0 belminuten, en alleen bellen wanneer het nodig is. Heb hier lang op gewacht.

 • Ik
  16 april 2012 at 21:19

  Hallo,

  Bedankt voor uw reactie! Vooral dat je na 10 minuten gratis belt is erg interessant!

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  16 april 2012 at 19:30

  Wij hebben zojuist de eerste prijzen en abonnementsprijzen van Telfort online gezet! Inclusief toestellease kunnen we niet anders concluderen dat Telfort een zeer interessant aanbod heeft van abonnementsvormen die je zelf helemaal naar wens kunt samenstellen!

 • Ik
  16 april 2012 at 18:22

  Is er al meer bekend over de 0 belminuten van Telfort, en wat vinden jullie hiervan?

 • Dik
  6 april 2012 at 07:37

  Interessante aanbiedingen. Komt er ook nog een aanbieding voor de iPhone 4? Gr. Dik

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   10 april 2012 at 14:23

   Beste Dik, wij werken nog aan de beste aanbiedingen voor iPhone 4 toestellen. Wij verwachten deze snel online te hebben staan!

Stel je vraag / Reageren