Januari Stunts: beste iPhone 4s en 4 aanbieding

Nu aan het lezen
Januari Stunts: beste iPhone 4s en 4 aanbieding

Dit zijn de beste iPhone 5, 4S en 4 STUNTS tot 31 januari. In onderstaand overzicht vind je absoluut de goedkoopste prijs van de iPhone 4 en 4S. Bekijk nu de Stunts van de beste aanbieders!

Nu op VOORRAAD: de iPhone 5 zal ook heel Januari goed uit voorraad te koop zijn. Bij het afsluiten van een T-Mobile of Vodafone abonnement kun je de iPhone 5 al binnen 24 uur in huis hebben! Wij hebben van de beste abonnementen alvast de scherpste iPhone 5 prijzen uitgezocht!

Voor veel providers geldt dat je met de iPhone 5 toch nog wel rekening moet houden met een Levertijd van 2 weken.

Uiteraard hebben wij ook weer de beste iPhone 4S en iPhone 4 prijzen met de beste abonnementen overzichtelijk voor je op en rij gezet. Ook voor januari zijn er weer enkele abonnementen waar je maar liefst 12 tot 24 maanden lang 50% korting krijgt! Zo betaal je nooit te veel, voor de iPhone 4 is er nu een aanbieding met 50% korting over de volledige periode van 24 maanden!

De beste iPhone 5, 4S & 4 aanbiedingen t/m 31 Januari 2013.

Wij hebben in onderstaand overzicht voor jouw uitgezocht waar je de iPhone het beste kunt kopen met de beste aanbieding per provider. Klik op de verschillende providers en belminuten en vindt het abonnement dat het beste bij jou past!

De iPhone 5 is nu te koop met verschillende abonnementen: in ons overzicht hieronder kun je zelf keuze maken tussen alle mogelijke belminuten, sms en internet varianten uitgezet tegen providers. Maak keuze uit het beste aanbod van T-Mobile, Tele2, KPN, Hi, Telfort, Sizz, MTV Mobile of Vodafone!

Wij hebben in onderstaand overzicht voor jouw uitgezocht waar je de iPhone het beste kunt kopen met de beste aanbieding per provider. Klik op de verschillende providers om het abonnement te vinden met de beste voorwaarden voor jou!

In onderstaand overzicht hebben we voor jouw uitgezocht waar je de beste iPhone 4 kunt kopen met de beste acties per aanbieder. Door te klikken op de verschillende providers, vind je het abonnement met de voorwaarden die het beste bij jouw past!

Neem nu een iPhone 3GS, hij komt samen met een betaalbaar abonnement. Ga voor een Tele2 SmartMix met maar 100 belminuten voor €7,50* p/m of neem lekker veel belminuten en betaal slechts €12,50* p/m voor 350 belminuten! Dit alles is nu mogelijk met een nieuwe iPhone 3GS!

Extra informatie (Web)Winkels: Wij bieden enkel de goedkoopste iPhone 5 en 4S prijzen van winkels en webshops waar een Thuiswinkel Waarborg is afgegeven. Daarnaast moet het voor u mogelijk zijn om op verschillende manieren veilig en gemakkelijk te betalen. Bij sommige Webwinkels kunt u ook langsgaan en pinnen als u dit wenst.

Let goed dat u de logo zoals hiernaast afgebeeld ziet voordat u betaald. In sommige gevallen kunt u ook kiezen voor een Rembourszending.

U betaald dan aan de postbode bij aflevering.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Amee
  19 januari 2012 at 21:25

  Bedankt voor jullie antwoord!! Ik weet wat ik ga doen 🙂 Groetjes Amee.

 • Amee
  19 januari 2012 at 02:15

  Beste Redactie, ik moet mijn abonnement verlengen voor februari. Denken jullie dat de prijs nog lager wordt dan 144 euro voor de iPhne 4s met 300 minuten? Alvst bedankt Amee

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   19 januari 2012 at 17:37

   Hoi Amee,

   In combinatie met een 300 minuten en onbeperkt internet verwachten wij dat je de iPhone 4s voorlopig niet goedkoper zal vinden dan 144 euro. Wij weten ook niet tot wanneer deze aanbieding geldig is, gezien de prijs zou dit elk moment kunnen wijzigen..

   De prijs ligt momenteel behoorlijk stabiel rond de 179 euro bij 300 belminuten. Alleen in de aanbieding die je bovenaan deze pagina kan vinden is de iPhone 4s flink goedkoper.

 • Erik
  17 januari 2012 at 22:35

  De laatste update zijn alweer van begin januari. Wanneer komen er nieuwe updates?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   17 januari 2012 at 23:06

   Beste Erik,

   Zoek je iets speciaals waarmee wij jou kunnen helpen?

   Dit artikel is geplaatst op 7 januari, maar is (zoals je kan zien in de tekst) voor het laatst aangepast op 11 januari. De laatste 6 dagen zijn er voor de iPhone 4S geen betere aanbiedingen gevonden..

   Mvg, Redactie

 • Lisa
  6 januari 2012 at 01:01

  Bedankt voor je reactie. De prijzen zijn zeker omhoog gegaan. Je zou toch denken dat met de komst van de 4S de 4 (8gb) goedkoper wordt. Begin 2011 heb ik vele tientjes minder betaald voor mijn toestel en ik heb ook een beter abonnement dan er nu te krijgen is (T-Mobile).

  We hebben zeker in de top 5 van jullie site al gekeken. overigens bij nummer 2 verwijzen jullie naar Studentmobiel. Via diverse sites en de eigen site van T-Mobile, is de aanschafprijs van de 4 een paar euro goedkoper dan jullie link.

  We merken dat de prijzen van de iPhones aardig gelijk zijn als je zoekt op T-Mobile abonnementen. Opvallend is wel dat er bij The Phonehouse- en T-Mobile winkel, liever de iSmart abonnementen verkocht worden en er niet gerept wordt over de mogelijkheid van het Smartplus abonnement, alleen als je er zelf specifiek naar vraagt. Volgens de T-Mobile winkeldame mocht zij de iPhone 4 alleen maar verkopen met een iSmart abonnement. We hebben haar maar te kennen gegeven dat we dan wel online bij T-Mobile zullen bestellen, want daar kan het wel.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   6 januari 2012 at 13:19

   Beste Lisa,

   Leuk dat je hier nog even op terug komt, en ons ook tipt over andere shops. Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben dan ook geen enkele banden met welke shop dan ook. Wel krijgen wij de meeste positieve reacties en verhalen over goede en snelle leveringen bij Studentmobiel. Ook hebben zij vaak de voordeligste aanbiedingen. Soms kan een iPhone ergens een paar euro goedkoper zijn (zoals jij ook al aangaf) maar voor een paar euro verschil sturen wij de mensen altijd liever naar een webshop met betere recensies. Met een kanttekening naar de webshops waar jij ons over tipt, want dat zijn ook stuk voor stuk betrouwbaar en goede webshops!

   Wat betreft jouw opmerking over de iSmart abonnementen, dit is wel interessante informatie!
   Het viel ons ook al op, dat de meeste shops hun voorkeur gaven voor de iSmart abonnementen. Natuurlijk kan het zo zijn dat ze hier een hogere vergoeding voor krijgen. Echter is het wel zo dat de meeste mensen de iSmart de voorkeur geven boven het Smartplus abonnement.

   Simpel omdat je bij de Smartplus maar een paar honderd MB data bundel krijgt en bij iSmart onbeperkt (het eerste jaar).
   Wat betreft T-Mobile, ook daar is het NIET meer mogelijk om een iPhone 4S met Smartplus aan te schaffen. Ook zij bieden enkel nog het iSmart abonnement aan.

   Het is dan eigenlijk een logische vervolg stap dat webshops dit dan ook niet meer doen, tenzij zij de iPhone uit eigen voorraad kunnen leveren, met een los SmartPlus abonnement…

 • Lisa
  4 januari 2012 at 02:40

  Als ik op de aanbieding klik van de iPhone 4 superaanbieding, zie ik op die website staan dat je voor het toestel 135 euro betaalt en niet 64 euro zoals jullie aangeven. De iSmart 150 betaal je voor het toestel ook meer dan jullie aangeven.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   4 januari 2012 at 12:14

   Beste Lisa, je hebt gelijk. De Prijzen zijn per 1 januari flink omhoog gegaan. Aanbieding is helaas niet langer geldig (het was ook wel een super aanbieding!!)

   Heb je al in onze top 5 van iPhone 4 aanbiedingen gekeken?
   Tot 8 januari heeft KPN ook een superdeal met 6 maanden lang 50% korting en de iPhone 4 voor slechts 39 euro.

   Of bij Vodafone, daar krijg je de iPhone 4 helemaal gratis.

   Je vind deze aanbiedingen hier: Hier

 • Marleen
  3 januari 2012 at 22:04

  Hallo Redactie, mij lijkt het abonnement van Tele2 wel wat. Het maakt mij niet uit dat ik iets meer voor de telefoon betaal, ik heb liever lagere maandlasten. Maar mijn vraag is: hoe is de kwaliteit van het netwerk van Tele2? Is deze net zo goed als die van kpn en tmobile enzo?
  Mvg, Marleen.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   4 januari 2012 at 12:46

   Hallo Marleen,

   In het geval dat je voor lage(re) maandlasten wilt gaan, is Tele2 absoluut een aanrader. Zeker het eerste jaar, maar ook het 2e jaar zijn de maandlasten nog lager dan menig ander netwerk met een vergelijkbaar aantal belminuten.

   Wat betreft jouw vraag, Tele2 maakt sinds 2009 gebruik van het T-Mobile netwerk.

   Mocht je nog een andere vraag hebben, dan horen wij dit graag!

Stel je vraag / Reageren