Juli acties iPhone 4s

Nu aan het lezen
Juli acties iPhone 4s

Zoek je komende maand juli een nieuwe iPhone en weet je al of een abonnement met juist heel weinig of heel veel belminuten het beste bij jou past? De afgelopen maanden zien wij een flinke opmars van 0 en 75 belminuten abonnementen in combinatie met een grote internetbundel!

Let op: KPN heeft aangekondigd per 31 juli haar abonnementen wederom duurder te maken en de databundels los te koppelen. Ook zal de iphone niet meer los te verkrijgen te zijn maar enkel als toestellease. Je doet er dus goed aan om deze maand nog een abonnement af te sluiten!

Lees ook onze vergelijkpagina waar je in één keer kunt zien welke providers nog iPhone toestellen leveren die echt van jou zijn of waar het nieuwe ToestelLease programma geldt. Ook kun je in één oogopslag zien wat de minimum instap bel- en smsbundels zijn en welke bundels jou de meeste voordeel opleveren!

Afgelopen maand juni waren de ToestelLease abonnementen van Hi wederom zeer populair! Dit komt door het aanbieden van een combinatie van een zeer kleine belbundel maar met veel internet.

Daarna doet Tele2 het ook erg goed om de voordeligste abonnementen aan te bieden. De 250 en 350 belminuten abonnementen van Tele2 zijn zeer gunstig geprijsd. Nu ook nog eens met 9 maanden lang 50% korting op het abonnement en internetbundel!

Telfort heeft een interessante aanbieding voor mensen die vaak lange gesprekken voeren. Bij de nieuwe abonnementen van Telfort betaal je namelijk alleen voor de eerste 10 minuten van een gesprek. Daarna bel je GRATIS! Lees meer over Telfort en iPhone 4S in ons Telfort-artikel !

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Linda
  4 juli 2012 at 12:18

  Ik zie leuke aanbiedingen van Tele2 in combinatie met de iPhone 4. Alleen gebruikt Tele2 het netwerk van T-mobile en daar hoor ik veel mensen over klagen in de regio Nijmegen (geen bereik). Weten jullie hoe dat komt? Je zou van een grote speler als T-mobile toch verwachten dat ze een goede service bieden.

 • Maaike
  10 juni 2012 at 20:37

  Ik ben opzoek maar redelijk veel belminuten (ong 300 minuten) en 500mb. Kunt u mij vertellen met welk abonnement ik per seconde kan bellen? Dit zie ik namelijk nergens staan. Alvast bedankt Maaike

  • karlijn
   17 juli 2012 at 18:48

   Maaike, welk abbonement heb je uiteindelijk gekozen? Ik heb namelijk dezelfde wensen als jij…

   • Maaike
    19 juli 2012 at 12:22

    Hoi Karlijn! Ik heb vorige maand de knoop na lang tobben eindelijk doorgehakt en een Vodafone smart 300 met 1gb internet afgesloten. Hierbij heb ik altijd genoeg internet (zo heel veel gebruik ik niet, denk ik) en je betaald per seconde. Aan de rechterkant op deze pagina vind je een artikel die heet iets van “simpel overzicht” ofzo en daar kun je echt heel goed zien welke abonnementen nog per seconde gaan. T-Mobile ook dacht ik. Maar zij gaven mij maar 6 maanden 50% korting en Vodafone 12 maanden. Dus gemiddeld kom ik dan op iets van 47 euro per maand en was de iPhone helemaal gratis.

    Heb wel getwijfelt over Tele2, maar omdat de afrekening daar per minuut gaat, gaan de belminuten veel harder op dan per seconde. Denk ik.. Maar weet dat eigenlijk niet zeker.

    Succes met jou keuze in iedergeval!
    Groetjes, Maaike

Stel je vraag / Reageren