Maart acties: iPhone 4S en 4 aanbiedingen

Nu aan het lezen
Maart acties: iPhone 4S en 4 aanbiedingen

Dit zijn de beste iPhone 4S en iPhone 4 acties t/m 31 maart 2012.

In ons overzicht vind je absoluut de goedkoopste prijzen en abonnementen in combinatie met een nieuwe iPhone 4S, 4 en 3GS! Na 5 maart zijn sommige abonnementen iets duurder geworden.

Extra informatie aanbieding van Tele2: Voor 350 belminuten, 500 MB internet en 100 sms per maand betaal je na 2 jaar slechts: 881 euro!

(Bij vergelijkbaar T-Mobile, KPN of Vodafone abonnement betaal je 1165 tot 1430 euro)

Hieronder vind je de beste iPhone 3GS aanbieding van vandaag in combinatie met een Vodafone abonnement

Wij zijn dagelijks opzoek naar de beste iPhone aanbiedingen voor jou. Zodra wij een betere aanbieding vinden passen wij deze pagina direct aan. Staat de aanbieding die jij zoekt er vandaag nog niet tussen? Kom dan gerust nog eens terug! Ben je opzoek naar een losse iPhone 4 of 4S? Vergelijk dan de beste prijzen: hier

Toelichting hoogte van het aankoopbedrag

Zoals je kunt zien verschillen de bedragen wat voor de iPhone 4 of 4s betaald moet worden tussen de ene en de andere aanbieding. Dit willen wij graag verdere toelichting geven, omdat je soms toch veel voordeliger uit bent wanneer je iets meer voor het toestel betaald. Soms komt het totaal bedrag bijna op het zelfde uit, in dat geval zullen wij kiezen voor een hoger maandbedrag. Het grote voordeel is immers dat je lekker een paar honderd euro in op zak kunt houden, en eigenlijk langzaam maandelijks iets meer betaald zonder rente! Vaak krijg je ook nog eens veel extra belminuten (dit zie je het vaakst bij abonnementen met 250 belminuten of meer).

Bij Hollands Nieuwe betaal je slechts 16,50 per maand (eerste maand gratis) inclusief 275 belminuten, 500 MB internet en met de aanschaf van 405 euro voor de iPhone 4S betaal je slechts 784 euro voor 2 jaar lang bellen, internetten en telefoon!

 

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Katja
  6 maart 2012 at 12:10

  Hallo,

  Hoe is tele2 in combinatie met de Iphone 4S? Is het bereik goed en het internet snel? Of kan je dan toch beter voor het netwerk van bijvoorbeeld KPN gaan die nu ook wel een goedkope aanbieding hebben via studentmobiel?

  Bedankt alvast!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   6 maart 2012 at 12:28

   Beste Katja,

   Tele2 maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, en dat is een prima en snel netwerk. Wij hebben zelf nog geen ervaring met/via Tele2, maar vernemen wel zeer positieve reacties van onze bezoekers. Dan is er nog het cijfer dat Tele2 vorige mand voor mobiel telefonie en internet heeft ontvangen. Dit geeft aan dat ook zowel de consumentenbond als haar leden zeer tevreden zijn met Tele2 (betreft klantenservice en het mobiel bellen + internet).

   Tele2 heeft in het tevredenheidsonderzoek een 8 ontvangen als totale score. Mede door de lage maandkosten en zeer scherpe totale kosten na 2 jaar blijft Tele2 momenteel ook bij ons nog even als beste iPhone 4S aanbieding staan!

   Mocht je toch de voorkeur geven aan het KPN netwerk, dan hebben zij deze maand (voor het eerst) ook echt een zeer scherp en interessante aanbieding met de iPhone 4S. Wij begrijpen dat je deze ook al hebt gezien.

   Conclusie/ keuze

   Beide netwerken zijn goed, snel en hebben vergelijkende voorwaarden. Ga/Kies voor de aanbieding waar je voorkeur naar uit gaat, en je zit altijd goed.

   Mvg,
   Redactie

 • Pizzaman
  3 maart 2012 at 17:00

  Worden de abonnementen van Tele2 ook duurder na 5 maart??

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   3 maart 2012 at 17:22

   Beste Pizzaman,

   De prijzen voor abonnementen met Tele2 zijn geldig tot 31 maart 2012. Uiteraard zijn webshops vrij om dit te wijzigen als zij dit willen.

   Mvg,
   Redactie

Stel je vraag / Reageren