DIT WIL JE – Powerbanks & Zonneladers

Nu aan het lezen
DIT WIL JE – Powerbanks & Zonneladers

iPhone-aan-het-opladenIn deze rubriek van DIT WIL JE: Overal kunnen opladen. Met internetbundels van 4, 6 en soms wel 24GB (bij Tele2) kun je de hele dag naar jouw favourite muziek luisteren, of maar bekijken wat je hartje begeerd. Maar dan moet je telefoon het natuurlijk wel blijven doen!

Wij hebben de gaafste en meest opvallendste Powerbanks en Zonne-energie laders voor je gezocht en geplaatst op deze pagina. . Ook altijd & overal een kabel bij de hand hebben? Bekijk dan deze meest bijzondere oplaadkabels.

1. De multifunctionele Powerbank en iPhone assistente

Dit is de nieuwe must-have. Na de SECRID – ken je die al? – is de Luce is een perfecte aanvulling op de portemonnee van deze tijd. De 3050 mAh, Li-Ion accu is slim verborgen in de ultra slanke kaart portemonnee met ruimte voor 3 creditcards en een Gore elastische band voor de facturen. Met deze krachtige batterij in de portemonnee kan je bijna 2 volledige keren je iPhone 6S opladen. De Luce wordt opgeladen met behulp van de ultra-dunne micro-USB-kabel (komt meegeleverd). Bij 5 volt en 1 amp vermogen, laat deze slimme portemonnee je weten hoe je het doet door 3 eenvoudige LEDs. Blauw betekent dat de batterij vol is; Groen, het vermogen is halverwege; Rood, de accu is bijna leeg…

iPhone power bank bruin aansluiten

iPhone-portomonee-achterkant

iPhone Powerbank aansluiten

Prijs: $99

Hier te koop

2. Pizza-power!

Heb jij ook altijd lekkere trek? Wij lusten op elk moment van de dag wel een stuk pizza, en vanaf nu je iPhone ook! Met deze heerlijke Pizza-lader wordt de honger van je telefoon altijd gevoed.

Pizza iPhone lader

Prijs: $40

Kopen

3. Beere-power!

Maak kennis met Teddy, Lucky en Frank – 3 vriendelijke Energy Huisdieren die iPhone (of elke smartphone) zal begeleiden voor een extra boost van energie wanneer je het nodig hebt! Bijvoorbeeld bij het luisteren van je favoriete muziek!

De worst(en) hond, olifant en teddybeer hebben intuïtief poorten aan de achterzijde voor een snelle verbinding met je telefoon, of voor het geven van informatie. Als bonus, zal elke poot zich vastzuigen op de telefoon en dienen als een houder voor de telefoon! Hierdoor wordt het mogelijk om te kantelen in de perfecte positie voor het bekijken van video’s, games en nog veel meer. Handig toch?!

Oplaadkracht: 3000 mAh

Beer Olifant hond pokerbank voor iPhone

hond pokerbank iPhone

Olifant telefoon houden en pokerbank

Prijs: Onbekend

Nog niet te koop

4. Zon-Energie tijdens je werkdag!

Deze zon energie lader plak je gemakkelijk tegen het raam waar je maar zit. Je kunt hem uiteraard ook neerleggen wanneer je buiten bent. Met de energie die wordt opgewekt laad je gemakkelijk elk type iPhone op die je bezit.

Zonnelader raam plakker iPhone

Prijs: $59,95

Meer info

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
100%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren