Dit wil je – warme touchscreen handschoenen

Nu aan het lezen
Dit wil je – warme touchscreen handschoenen

iPhone 6s en 7 plus handschoen warme handen touchscreenIn deze rubriek van DIT WIL JE: Heerlijk warme handen, en toch je iPhone kunnen bedienen. Het is november, dus grote kans dat het buiten koud is. Tijd voor handschoenen dus! Maar ja, daar loop je buiten met je handschoenen, en daar komt net dat ene belangrijke telefoontje binnen.. En Oja.. je moest ook nog even je beste vriend Appen.. Dus: Handschoen uit.. Telefoon opnemen, Appen.. Brrr.. wat koud, snel die handschoen weer aan! Maar dan komt er antwoord, nog een telefoontje.. dus hopla, handschoen weer uit en weer even doorbijten. Maar het kan ook anders!

Wij hebben de gaafste, meest opvallendste maar zeker ook warmste handschoenen voor jou gevonden waarmee je super goed je iPhone (of welke touchscreen dan ook) kunt bedienen, met warme vingers, en waarmee je voor de dag kunt komen!

Wil je altijd en overal je iPhone kunnen opladen? Bekijk dan deze Altijd en overal opladen.

1. Noorse degelijkheid en warmte!

Deze Noorse handschoenen zijn heerlijk warm en gevoerd met zacht materiaal. En het beste: de handschoenen hoeven niet meer uit om een telefoon op te nemen of een bericht te beantwoorden! Het touchscreen is zowel met de vingertop van de duim, wijsvinger als middelvinger te bedienen. Kortom, de ideale oplossing om geen kou te leiden. Een alternatief zijn handschoenen zonder vingertoppen, maar eigenlijk is dat geen alternatief. Voor de prijs hoef je het niet te laten, nog geen 10 euro!

iPhone 6, 6s en 7 plus touchscreen handschoenen

touchscreen handschoenen

Prijs: €9,95

Hier te koop

2. Leren touchscreen handschoenen!

Deze leren handschoenen zijn trendy en heerlijk warm. Je kunt het bijna niet geloven, maar je hoeft je handschoenen echt niet meer uit te doen om een telefoontje waar te nemen of een WhatsApp bericht te beantwoorden! Het touchscreen bedien je gewoon lekker gemakkelijk met zowel de vingertop of wijsvinger. Kortom, de ideale oplossing om geen kou te lijden. De prijs is wel iets steviger dan de Noorse degelijk- en stoerheid, maar je hebt dan wel volledig leren handschoenen!

Zwart leren iPhone handschoenen

Zwart leer iPhone 6s en 7 plus handschoenen

Prijs: €24,95

Hier te koop

Meer handschoenen volgens snel! Kom snel nog eens terug als je het koud hebt 🙂

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren