Adblockers en Goedkoopste-iPhone.nl

iPhone-Adblock-allowedAl sinds 2007 vinden bezoekers op Goedkoopste-iPhone.nl de goedkoopste iPhone aanbiedingen bij alleen de betere én goedkopere webshops. Deze 650.000en bezoekers per jaar, en een zeer grote kans dat jij er ook van bent, zijn simpel gezegd op zoek naar de beste deal voor hem of haar in combinatie met een zo goedkoop mogelijke iPhone. Adblockers blokkeren veel van deze aanbiedingen op onze site die ook jij waarschijnlijk zoekt. Adblockers zouden er dus voor kunnen zorgen dat je dus juist niet de goedkoopste aanbieding vindt.

Wij hopen dat je, als je een Adblocker gebruikt, Goedkoopste-iPhone.nl wilt toevoegen als vertrouwde site.

Wat doet een Adblocker?

Bezoekers die Adblockers gebruiken doen dit eigenlijk veelal om die opvallende, drukke en zware (irritante) advertenties die op sommige sites staan te verwijderen. Je kent ze vast wel, sommigen maken nog geluid ook. Goedkoopste-iPhone.nl laat eigenlijk helemaal geen advertenties zien, maar toch worden bijvoorbeeld de iPhone Top 3 aanbiedingen niet getoond. En zoals eerder beschreven is er een hele grote kans dat jij nu juist wel op zoek bent naar de goedkoopste deal. Vraag en aanbod komen zo niet bij elkaar, én dat is juist niet het doel van een Adblocker. Geef Goedkoopste-iPhone.nl een kans en je zult zien dat Goedkoopste-iPhone.nl alles behalve een schreeuwende site is. Wij tonen alleen gerichte en zelf-geautomatiseerde promoties, en al helemaal geen bewegende elementen of geluiden.

Het verdienmodel van het internet is grotendeels gebaseerd op reclames. Zonder reclame / advertenties zou bijvoorbeeld ook tv kijken onbetaalbaar worden. Om de noodzakelijke kosten te dekken maakt Goedkoopste-iPhone.nl gebruik van Affiliate Marketing, maar door het groeiende gebruik van Adblockers de afgelopen jaren staat dat verdienmodel onder druk.

Hieronder een aantal Adblockers en hoe je Goedkoopste-iPhone.nl kunt opnemen als (tijdelijke) uitzondering op de regel.

adblock3AdBlock

Als je AdBlock gebruikt als Adblocker; dan kan je de extensie openen in je browser als je op onze site zit. Kies optie ‘Blokkeer niets op pagina’s van dit domein’ en click daarna op ‘uitsluiten’. Hierdoor zorg je ervoor dat alle promoties op alleen het domein Goedkoopste-iPhone.nl worden getoond.

adblock2AdBlock Plus

Een andere veel voorkomende Adblocker is AdBlock Plus. Ook deze kan je vanuit de extensie in je browser openen, als je op deze pagina. Je ziet in het menu ‘Ingeschakeld op deze site’ staan. Als je daar op klikt, dan schakel je Adblock Plus uit voor alleen deze website.

Adblock1AdBlock Pro

Tot slot; AdBlock Pro. Ga naar de plugin / extensie in je browser, als je op deze pagina zit. Kies vervolgens voor ‘Uitschakelen voor deze websites’ om advertenties op alle pagina’s van Goedkoopste-iPhone.nl toe te staan.

  • Wij hopen dat je, als je een Adblocker gebruikt, Goedkoopste-iPhone.nl wilt toevoegen als vertrouwde site.