Alternatief: Nokia Lumia 710 en 800

Nu aan het lezen
Alternatief: Nokia Lumia 710 en 800

Ben je opzoek naar een alternatief voor de iPhone? Bekijk dan de nieuwste Nokia Lumia 710 of 800 eens!

De Nokia Lumia is een mooi resultaat van goede en zeer nauwe samenwerking tussen Microsoft en Nokia. Deze nieuwe smartphone van Nokia draait als één van de eerste op de nieuwste versie van Microsoft: Windows Phone Mango.

Deze nieuwe versie van Windows Mango is sneller dan zijn voorganger, biedt multitasking en een goede integratie van sociale netwerken zoals het beheren van contacten en diverse cloud diensten.

Prijs informatie Nokia Lumia 800

De prijzen en abonnementen van T-Mobile zijn al bekend. Bekijk hieronder in onze tabel de populairste abonnementen van dit moment met de voordeligste prijzen. Op sociaal gebied heeft Microsoft dus veel toegevoegd. Op dit moment zijn LinkedIn, Facebook en Twitter volledig geïntegreerd. Op het beginscherm is meer ruimte vrijgemaakt voor al deze sociale functies, waardoor berichten sneller en makkelijker zijn te lezen.

Daarnaast heeft Microsoft met Mango 7 ervoor gekozen om communicatie met al jouw vrienden en familie op slimme wijze te bundelen. Zo zijn Facebook Chat, Live messenger berichten en SMS gebundeld op 1 pagina. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om berichten die bijvoorbeeld via Facebook chat worden verzonden naar een persoon die momenteel offline is, automatisch via de SMS verzonden kunnen worden, zodat je zeker weet dat die persoon jouw bericht snel ontvangt.

 

Specificaties Nokia Lumia 800

De Lumia 800 heeft een schermgrootte van 3,7 inch met een resolutie van 800×480 pixels. De camera is 8 Megapixel en kan filmen tot een resolutie van max resolutie is 720p.

Spreektijd, dikte en gewicht

 • Spreektijd tot 13 uur
 • Dikte: 12 mm
 • Gewicht 142 gram
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Rick
  2 januari 2012 at 21:33

  Sandra, een vriend van mij heeft de lumia 800. Ik ben zelf ook nog aan het zoeken. Maar ga hier misschien ook wel voor. Je hoeft niet veel bij te betalen en het menu is echt heel stoer!

 • Sandra
  22 december 2011 at 23:09

  Wie heeft of kent iemand die deze Nokia al heeft?

 • Simone
  22 december 2011 at 09:07

  Die in het roze vind ik echt super stoer! Is T-mobile echt het beste abonnement?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 december 2011 at 09:57

   Beste Simone,

   Wat betreft het T-Mobile abonnement met de Nokia Lumia, dit is op dit moment absoluut het beste abonnement dat je kunt krijgen wanneer je naar het maandbedrag, aantal belminuten en onbeperkt internet kijkt. Wij zijn druk bezig om ook de aanbiedingen met andere providers in beeld te brengen.

   Ps: Dank voor je compliment en reactie!

Stel je vraag / Reageren