Een Nokia alternatief op Windows Phone?

Nu aan het lezen
Een Nokia alternatief op Windows Phone?

Nokia LumiaNokia is met haar lumia serie het meest succesvol met Windows Phone toestellen. Daarmee heeft Nokia haar concurrent HTC ingehaald.

Dit blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Strategy Analytics. Nokia bracht in september 2011 haar eerste Windows Phone toestellen uit met de Lumia toestellen. Eind 2011 was Nokia daarmee al gelijk het bedrijf met de meeste verkopen van Windows Phone telefoons!

Het totaal aantal Windows Phone toestellen kwam in 2011 op 2.8 miljoen exemplaren. Van dit totaal aantal toestellen, heeft Nokia er het meest (900.000 stuks) verkocht! Hiermee laat Nokia andere bedrijven zoals htc ver achter zich.

Bekijk hier de beste Samsung aanbiedingen

Nokia Lumia 800Nokia’s nieuwste Lumia 800 serie is de opvolger van de eerdere 700 en 720.

Nokia lijkt een unieke overeenkomst met Microsoft te hebben afgesloten. Dit resultaat is in een zeer goede samenwerking tussen deze 2 bedrijven. Jij als eind-klant van het Nokia toestel hebt hier het meeste voordeel en profijt van. Wij hebben de laatste Nokia Lumia 800 in onze handen gehad als Redactie en wij kunnen niet anders zeggen dat het een subliem functionerende smartphone is die draait  op de laatste versie van Microsoft Windows Phone Mango 7.

De Lumia 800 lijkt een stuk vlotter te reageren dan de lumia 700, maar ook de nieuwe versie van Windows Mango versie 7 lijkt weer wat sneller en beter geoptimaliseerd te zijn dan zijn voorganger. Versie 7 biedt volledige multitasking voor het uitvoeren van meerdere apps tergelijkertijd. De Nokia Lumia serie biedt een goede integratie van verschillende social media zowel in het beheren van contacten als integratie met diverse Cloud diensten.

Lumia 800 kopen

De prijzen van verschillende abonnementen zijn flink gedaald sinds de eerste toestellen van Nokia op de markt kwamen. Bekijk hieronder ons overzicht van de Lumia serie en bekijk of de Lumia als alternatief iets voor jou is en vind het abonnement dat het beste bij jouw past!

Microsoft en Nokia hebben met Social Media veel toegevoegd. Op dit moment zijn Facebook, Twitter en linked-in volledig geïntegreerd. Op het startscherm is meer ruimte vrijgemaakt voor al deze sociale functies, waardoor berichten sneller en makkelijker zijn te lezen.

Specificaties Nokia Lumia 800

De Nokia Lumia 800 heeft een volledig 3.7″ display met een resolutie van 800 x 480 pixels. De camera is 8.0 Megapixel en de video functie heeft een maximale resolutie  opbrengst van 720p.

Afmetingen

  • Spreektijd tot 14 uur
  • Dikte: 11.9 mm
  • Gewicht 143 gram
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl
Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren