iPhone 5S & 4S met Hollands Nieuwe SimOnly

Nu aan het lezen
iPhone 5S & 4S met Hollands Nieuwe SimOnly

Hollands nieuwe met iPhone 5 abonnementiPhone 5S en 4S met Hollands Nieuwe

De iPhone 5 en 4 zijn helaas niet meer leverbaar met Hollands nieuwe. Bekijk de beste iPhone 5s aanbiedingen hier, of bekijk deze pagina aangepast met de beste aanbiedingen voor Hollands nieuwe met iPhone 5s.

Momenteel komt Hollands nieuwe met een zeer interessante aanbieding voor de iPhone 4S. Niet alleen merken wij het flink aantal toegenomen zoekopdrachten hiernaar op onze website, ook krijgen wij veel vragen over Hollands Nieuwe abonnementen. Ook het aantal afgesloten abonnementen is de laatste maand enorm gestegen – aldus Hollands Nieuwe.

Mooi moment voor de redactie van Goedkoopste-iPhone.nl om eens te onderzoeken of de combinatie van een Hollands Nieuwe abonnement of Sim Only interessant kan zijn voor de iPhone 5.

Alleen internet bij 275 en 550 belminuten

De Sim Only belbundels van 275 en 550 minuten zijn echter wel zeer interessant vanwege de lage maandelijkse abonnement kosten. Voor 275 belminuten (en sms) plus 500MB internet betaalt u slechts €16,75 per maand en voor 550 belminuten (en sms) plus 500MB internet betaalt u nu €24,25 per maand.

iPhone 5 nog wel prijzig..

Wil je bij het Sim Only abonnement een nieuw iPhone 5 toestel, dan kan dit. Momenteel is dit nog niet mogelijk bij Hollands Nieuwe rechtstreeks, maar wel via een betrouwbare telecom shop. Wij hebben hieronder de beste aanbiedingen met een iPhone 5 toestel voor u uitgezocht. Door simpel onze iPhone zoek module te gebruiken kunt u heel gemakkelijk naar het abonnement zoeken dat het beste bij u past met de voordeligste iPhone 5, 4S of 4 toestel.

 • Met 275 belminuten betaalt u nu €490 voor de iPhone 5 als los toestel met 16GB geheugen.
 • Met 550 belminuten betaalt u nu €469 voor de iPhone 5 als los toestel met 16GB geheugen.
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
25%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
75%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • someone
  8 oktober 2013 at 10:04

  mijn ervaring…heb een toestel met abo gekocht bij Hollands Nieuwe. Ik zeg nooit meer, de service is zo slecht. De klantenservice is zo klantonvriendelijk. De enige reden om het daar te doen is dat ze een goede aanbieding hebben en je niet meer budget hebt om het elders af te sluiten. Anders zeg ik zeker niet doen!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   8 oktober 2013 at 21:20

   Beste Someone,

   Bedankt voor jouw reactie. Heel erg vervelend om te vernemen dat je geen goede ervaring met Hollandsnieuwe hebt opgedaan. Wij hopen dat je de volgende keer klantenservice nodig mocht hebben, beter te woord zal worden gestaan. Ben je wel tevreden over het netwerk met bellen en internetten?

 • Frouwke K
  22 september 2013 at 21:13

  het is geen vraag maar een feit , mijn vriendin is haar telefoon gister afgestolen en ze kan hem maandag pas laten blokkeren.
  Vind dit belachelijk wie draait voor de kosten op als er mee gebeld word van vrijdag t/m maandag?????
  Vind dit bar en bar slecht !!!! voor mij nooit Holandse Nieuwe goedkoop blijkt toch duurkoop te zijn .
  Zal dan ook niemand dit aanraden!!!!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 september 2013 at 22:19

   Hallo Frouwke,

   Dit is geen fijn bericht en wij hopen voor uw vriendin dat haar simkaart inmiddels wel al is geblokkeerd. Bedankt dat u dit verhaal met ons heeft willen delen.

 • joice
  24 januari 2013 at 12:50

  Ik vind dit nogal een hoog bedrag.. Als ik het vergelijk met de aanbieding van een iPhone 4 staat het tot geen verhouding. Ik snap niet waarom het verschil zo veel is met bijvoorbeeld een samsung galaxy s3.

 • koffie
  22 januari 2013 at 09:00

  Nog een vraag, waarom kan/kom ik deze aanbieding niet bij hollandsnieuwe zelf tegen? Kan ik de iphone 5 alleen via jullie kopen met hollands nieuwe? Of is er toch een betere aanbieding als ik nog 275 of 300 belmiuten wil? bedankt alvast.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 januari 2013 at 19:22

   Beste Koffie,

   De aanbieding van een iPhone 5 icm Hollandsnieuwe is een zeer mooie aanbieding met lage maandlasten. Echter moet er nog steeds wel een behoorlijk bedrag worden bijbetaald voor het toestel. Gebruik ons menu halverwege dit artikel om te zoeken naar het abonnement dat het beste bij jouw voorkeuren aansluit. Je vind gelijk de maandlasten en de prijs die nog voor het toestel betaald moet worden.

   Mocht je nog verdere hulp van ons wensen, dan vernemen wij graag jouw specifieke voorkeuren/wensen om zo de beste aanbieding voor jou te vinden!

 • iRoy
  4 januari 2013 at 23:11

  Dat dacht ik ook, maar je bent dan 670 voor een los toestel kwijt. Dan is dit voordeliger. Maar denk toch dat ik voor een abbo ga met 300 belminuten en minder betalen

 • Jannie groot
  30 december 2012 at 15:40

  Hallo! Interessant. Maar als ik een sim only koop en een los toestel van de iPhone 5, dan ben ik toch ook net zo goedkoop uit?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   5 januari 2013 at 10:02

   iRoy geeft eigenlijk al het goede antwoord. Met deze combinatie aanbieding ben je voor de iPhone 5 goedkoper uit dan wanneer je de iPhone 5 als los toestel koopt en daar nog eens een sim only over betaald.

Stel je vraag / Reageren