Beste iPhone abonnement voor kind / tiener?

Nu aan het lezen
Beste iPhone abonnement voor kind / tiener?

Ik wil een iPhone

Lezers vraag: Mijn kind wil graag een iPhone, welk abonnement is het voordeligst?

Herkend u zich in de volgende situatie?: mijn kind (jongen/meisje/tot 18 jaar) wil graag een iPhone, en ik wil best op dit verzoek in gaan.. Maar welk abonnement, toestel of aanbieding is nu het voordeligst voor mijn kinds zakgeld?

Ouders zoeken advies

De laatste maanden merkt onze redactie een toenemende stroom van emails en reacties op onze website. Deze komen van ouders die vragen hebben over wat nu het beste iPhone abonnement is voor hun zoon of dochter.

Wij beantwoorden al uw persoonlijke vragen met plezier en zullen dit ook altijd blijven doen. Echter leek het ons handig om de meeste vragen eens bij elkaar te gooien en hier een artikel over te gaan schrijven. Wij hopen dat wij u hiermee kunnen helpen met advies voor nu, of in de nabije toekomst 😉

Beste abonnement voor kinderen / tieners / tot 18 jaar

In de meeste gevallen zien wij dat ouders hun kind(eren) zakgeld geven en dat ze hier hun eigen abonnement en/of telefoon van dienen aan te schaffen. Wij kunnen ons hier goed in vinden, omdat uw kind zo goed de waarde leert kennen van een telefoon en hoeveel (zak)geld dit eigenlijk kost per maand. Met de aanbiedingen die hieronder zullen volgen, dient er in de meeste gevallen nog een eenmalig bedrag voor het iPhone toestel betaald te worden. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw kind (bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag) een iPhone toestel te schenken, zodat hij of zij 2 jaar lang lagere maandlasten bezit.

Veel gestelde vragen, of een combinatie hiervan:

 • Ik zoek een abonnement voor mijn tiener kind van maximaal 30 euro (of minder dan 40 euro) per maand met veel internet en weinig (liefst geen) belminuten/bundel.
 • Welk abonnement is het beste voor een nieuwe iPhone 4 voor mijn dochter van 12?
 • Welk toestel + abonnement is het goedkoopst voor mijn kind van 14 tot 16 jaar?
 • Mijn kind wil graag een iPhone 4 of 4S, maar wij wonen in grensgebied (Belgie / Duitsland). Ik wil graag voorkomen dat mijn kind extra hoge kosten krijgt doordat ten onrechte roaming zal worden gebruikt. Hoe voorkom ik dit en wat is het voordeligste abonnement?

Deze 3 belangrijke opties maken of een aanbieding een echte SUPERDEAL voor u is, of niet. Bij de meeste aanbiedingen krijgt u namelijk voor slechts 2 euro per maand, 500 MB extra internet! Met andere woorden, kiest u voor 2 euro voordeel op abonnementskosten, en uw kind gaat regelmatig met 400 MB over de afgesproken internet bundel heen, dan bent u (of uw kind) uiteindelijk hogere maandlasten kwijt.

Mocht u n.a.v. ons artikel nog steeds met een uitdaging zitten wat betreft keuze en persoonlijke voorkeuren, laat dan uw reactie hieronder bij ons achter. Wij zullen deze spoedig oppakken. U kunt ons ook mailen door te kiezen voor ons contact formulier rechtsboven aan onze website.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
11%
Informatief
44%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
44%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • H. van Voorst
  2 juli 2016 at 13:12

  Wij willen voor onze dochter een telefoonabonnement waarbij ze niet boven haar bundel kan bellen/sms-en/internetten maar wel altijd ons als ouders kan bellen in nood. Welk abonnement moeten we dan hebben?

  • 3 juli 2016 at 12:09

   Beste, we adviseren je momenteel om te kiezen voor een abonnement van Hollandsnieuwe. Deze zijn ook in combinatie met een iPhone nog erg goedkoop. Alle hun abonnementen hebben een belplafond. Dat betekent dat je niet meer kunt bellen, sms’en en internetten zodra je tegoed op is. Je kunt je tegoed wel opwaarderen.

 • irena
  3 januari 2014 at 14:58

  wil voor mijn dohter iPhone5 met abo.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   4 januari 2014 at 17:29

   Beste Irena,

   Wat vind u belangrijk voor uw dochter? Moet zij enkel bereikbaar zijn voor u, of wilt u dat zij ook moet kunnen bellen en kunnen internetten wanneer zij buiten is?

   Als u hier iets meer informatie over kunt verschaffen, dan kunnen wij u iets beter helpen met het vinden van de beste actie voor uw dochter.

   Mvg,
   Redactie Team

 • Clauter
  12 december 2013 at 15:40

  wil voor mijn dochter n Iphone aanschaffen.Kan ik beter gaan voor de 5 of voldoet de 4s ook prima?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   12 december 2013 at 23:29

   Beste Clauter,

   Momenteel liggen de prijzen van een iPhone 5 en de 4S zeer dicht bij elkaar. Wij weten niet hoe oud uw dochter is, maar uw keuze zou kunnen zijn om voor de iPhone 4S te kiezen omdat deze iets korter is en daardoor gemakkelijk voor uw dochter te bedienen vanuit 1 hand. De iPhone 4S is wel 1/3 zwaarder dan de iPhone 5, en dit vonden wij echt merkbaar. Een voordeel van een zwaarder toestel vonden wij dat je deze steviger vast houdt, waardoor je hem minder vaak laat vallen dan de iPhone 5 (onze persoonlijke ervaring..)

   Wanneer u voor een abonnement kiest waarbij u evenveel betaalt voor een iPhone 4S als een iPhone 5, dan kunnen wij u uiteraard de iPhone 5 aanraden. Deze is niet alleen veel sneller dan de iPhone 4S, ook het scherm en met name de camera is van veel betere kwaliteit.

   Mocht u al een idee hebben van een abonnement of nog zoekende zijn voor een bepaald aantal minuten en internet, laat het ons weten en wij helpen u graag met het vinden van de beste actie en laagst mogelijke prijs voor het toestel.

Stel je vraag / Reageren