Update levertijd iPhone 5S, 5, 4S en 4 toestellen december

Nu aan het lezen
Update levertijd iPhone 5S, 5, 4S en 4 toestellen december

Wij willen u vaker op de hoogte gaan houden over de best lopende acties, levertijden en andere interessante informatie zoals prijzen.

  • Levertijden 5s en 5c
  • Best lopende toestellen
  • Meest geliefde bundels
  • Acties
  • Verwacht?

Levertijd iPhone 5s opgelopen

De levertijd van de 5s bedraagt bij providers op dit moment rond de 2 weken, zoals dit netjes vermeld staat. In sommige gevallen staat een kortere levertijd vermeld, in de praktijk dient u (of raden wij u aan) rekening te houden met 3 tot 5 weken. Dit geldt voor aankopen bij Vodafone, KPN, Hi of T-Mobile. Ook al geven deze websites u in sommige gevallen andere informatie.

Wenst u een nieuwe iPhone 5s binnen 24 uur of 5 werkdagen in huis? Dan bent u voor december nog afhankelijk van de betere webshops met eigen voorraden. Zij kunnen de iPhone 5s leveren uit eigen voorraad met een abonnement naar keuze en bieden deze – in sommige gevallen tegen een kleine meerprijs aan.

Best lopende toestellen

De best lopende toestellen van dit moment zijn natuurlijk de iPhone 5S (via de (web)winkels die deze op voorraad hebben, en de iPhone 4S. Op dit moment lijkt de iPhone 4S het te gaan winnen van de iPhone 4. Dit komt mede doordat zij vergelijkende acties hebben met dezelfde aanschafprijs. Daarnaast lijken de voorraden van de iPhone 4 echt op te raken, waardoor de 4s populairder wordt. Er is onderling nauwelijks prijsverschil.

De iPhone 5 en 4S raken langzaam maar zeker uitverkocht..

Waar de iPhone 4S nog op volle voorraad te zijn, zien wij na de iPhone 4 nu ook de iPhone 5 acties afnemen. Bij de grotere (web)winkels zijn momenteel nog veel leuke acties te vinden. Maar bij de eerste providers, zoals Hi, zien wij al geen iPhone 5 meer in hun aanbod staan. Wilt u geen iPhone 5S omdat voor dit toestel te veel zou moeten worden bijbetaald? dan is dit het moment om te kijken naar een leuke aanbieding van een iPhone 5 toestel. Sla nu uw slag!

Meest geliefde bundels

De afgelopen weken hebben wij enkele polls gestart op verschillende plekken binnen onze website. Daarbij hebben wij zeer veel reacties ontvangen, waarvoor dank. Maar het is nog steeds mogelijk om ook uw mening aan ons te laten weten.

Zo nu en dan zullen wij de gegevens aan u tonen, met onze reactie op de getoonde aantallen en grafiek. Zo hebben wij onze bezoekers gevraagd voor welke Bel- en internet bundel zij zouden kiezen, als ze nu voor de keuze van een nieuw abonnement zouden staan.

Eerste Resultaat:

Zoals u kunt zien, geeft de grootste groep van onze bezoekers die hun stem hebben gegeven, de voorkeur aan een belbundel van 100 minuten, met een internet bundel van 500 MB of 1000 MB.

Echter, wanneer wij onze bezoekers benaderen met een vrije keuze van belbundel – zonder gekoppelde internet – dan blijkt een veel grotere belbundel de voorkeur te genieten. Zoals hieronder te zien valt, is dit niet 100 zoals in de bundel met internet, maar 300 minuten. Daarnaast geven ook nog enkele mensen de voorkeur aan 90, 400 en 500 belminuten. Deze vallen momenteel nog even onder “anders” in ons overzicht.

Verwachting

Onze verwachting is dat als u nog een iPhone 4 of iPhone 5 wenst, u niet al te lang meer moet wachten. De voorraden nemen af en daarmee ook de interessante acties met gratis toestel die er nu zijn. Daarna zullen deze toestellen niet meer te leveren zijn.

Wilt u niet wachten op de 5s (met een levertijd en dure prijs) dan kunnen wij u de iPhone 5 zeer goed aanbevelen. Dit is een prima en snel toestel voor wie niet persé het laatste toestel wenst.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren