Wat kunnen wij verbeteren? Vertel & win 50 euro!

Nu aan het lezen
Wat kunnen wij verbeteren? Vertel & win 50 euro!

Wat is jouw idee?Hoe kunnen wij u beter helpen?

Wij zoeken dagelijks naar nieuwe of betere aanbiedingen en vertellen u graag de voor – en als ze er zijn – de nadelen van sommige acties. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u soms niet kunt vinden wat u zocht, of dat dit gemakkelijker kan.

Wij horen dus graag van u waar u tegen aanloopt, en hoe wij dit kunnen verbeteren. Het kan zijn dat u bent doorverwezen vanuit een andere website of vanuit een email van een goede vriend of vriendin. En om u net even extra te motiveren (bijvoorbeeld de aanbieding waarbij u nog 50 euro moet bijbetalen voor de iPhone 5, deze helemaal GRATIS te maken) willen wij u hiervoor belonen!

Vertel ons wat u mist, en wij geven u 50 euro!

Voor vragen en het probleem dat u niet weet voor welk abonnement u het beste kunt kiezen, weten inmiddels duizenden mensen ons elke maand weer te vinden. Maar wij horen het ook graag van u als u iets niet heeft kunnen vinden, of dat u het omslachtig vindt om een bepaalde actie, aanbieding of abonnement te vinden op onze website.

Kortom; heeft u een verbetering of een idee hoe wij u en anderen beter van dienst kunnen zijn?

Wij zullen vanaf volgende maand, maandelijks een waardebon van 50 euro gaan verloten onder de beste ideeën of verbeteringen aan onze website. Geef hieronder uw reactie, of kies rechtsboven aan de website voor ons contact formulier om ons een email te sturen met uw ideeën of verbeteringen.

Doe mee en win 50 euro

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Nicole
  21 oktober 2013 at 12:04

  Hallo,

  Ik zou graag nog willen zien welke belbundels en internetbundels nu het meest in trek zijn, of gebruikt worden door de meeste mensen. Hebben jullie dit al inzichtelijk en zo ja waar kan ik dit terug vinden?
  De laatste keer dat ik bij jullie kwam 2 jaar terug, heb ik veel aan jullie website en jullie hulp gehad. Nu sta ik weer voor de keuze van een nieuw toestel en/of abonnement verlenging en lees ik toch weer veel goeie tips en ook reacties van mensen met bijvoorbeeld negatieve dingen over hollands nieuwe bijvoorbeeld. Dit helpt mij enorm in de keuze van welk toestel en welk abonnement.

  Zou zeggen: ga zo door en alvast bedankt!
  Nicole

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   21 oktober 2013 at 22:51

   Hallo Nicole,

   Dit vinden wij een leuk en interessant idee! Wij zijn direct een poll gestart en hebben deze op onze voorpagina gezet. Wij zullen binnenkort op andere pagina’s ook nog wat polls gaan uitwerken zodat wij hier binnenkort een artikel over kunnen plaatsen. Welk abonnement heeft jouw voorkeur?

 • Rch
  11 oktober 2013 at 15:12

  Wat ik fijn zou vinden als er bovenaan de homepage duidelijk aangegeven wordt wanneer een gewilde telefoon (zoals iphone 5s) verwacht wordt. Zodat je niet de site hoeft af te zoeken. Ik weet dat jullie ook werken met de emailmelding dat je je gegevens kan achter laten en dat je dan geinformeerd wordt als bekend is wanneer een telefoon verwacht wordt. Maar onderhand wordt je gek van overal je mailadres achterlaten. Ik bezoek jullie site regelmatig en dan is het fijn om te weten hoe lang ik nog moet wachten, zoals nu dus op de 5s Gold. En dat ik dan niet eerst moet zoeken. Verder is het een zeer overzichtelijke en goede site. Kunnen heel wat andere een voorbeeld aan nemen.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   12 oktober 2013 at 20:50

   Beste Rch,

   De levertijd, of een big-countdown naar de dag dat alle iPhone 5S toestellen leverbaar zal worden in Nederland vinden wij een leuk idee. Voor nu (over 2 weken) niet meer haalbaar, maar wellicht een leuk idee voor de iPhone 6 volgend jaar! 😉

   • Goedkoopste-iPhone.nl
    21 oktober 2013 at 21:57

    Hallo Rch,

    Wij begrijpen je reactie over je email adres achterlaten heel goed. Wanneer je helemaal onderaan onze website kijkt, staat er ook een link om jezelf weer uit te schrijven. Dus je kunt jezelf altijd aanmelden en na 2 weken weer uitschrijven als je onze mailing hebt ontvangen dat de iPhone 5S gold leverbaar, of scherper van prijs is geworden. Uiteraard niets is verplicht! Ps: houdt 25 oktober in de gaten 😉

 • Fara
  11 oktober 2013 at 15:08

  Jullie site is helemaal top! Ik bezoek het regelmatig. Wat ik erg op prijs zou stellen is het volgende….Je kan bijna overal reviews lezen waarom mensen juist niet voor een bepaalde provider of telefoon kiezen. Ik zou het als zeer prettig ervaren (zeker nu ik op zoek ben naar een anders toestel en wellicht andere provider). Dat ik op jullie site een lijst goede ervaringen met desbetreffende providers kan vinden. Maar ook een lijst met goede ervaringen over desbetreffende toestellen.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   11 oktober 2013 at 15:10

   Hallo Fara, bedankt voor je reactie en mening. Wij gaan dit meenemen en bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen realiseren.

 • Jannie G
  21 juli 2013 at 14:33

  Jullie website ziet er op mijn mobiel heel anders uit. Ik zoek een voordelig abonnement met de iPhone 4 en was even aan het zoeken. Dit zou beter kunnen!

 • Marga
  18 juli 2013 at 07:18

  Beste mensen ik kom regelmatig bij jullie terug om te kijken naar aanbiedingen. Jullie zoekmodule vind ik ook erg handig om de verschillende toestellen soms even te vergelijken met KPN of tmobile. Is het Musschien een idee On een gemiddelde prijs te melden? Mvg. Marga

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   18 juli 2013 at 22:49

   Hallo Marga,

   Bedankt voor het compliment en leuk om te horen dat je zo nu en dan nog eens bij ons terugkomt voor het bekijken van onze nieuwe artikelen, onderzoeken en natuurlijk de laatste en beste aanbiedingen!

   Wij hebben in het verleden gemiddelde maandbedragen getoond bij aanbiedingen. Hoewel dit een eerlijke en mooie manier lijkt om verschillende providers en aanbiedingen met elkaar te vergelijken, bleek dit voor de meeste mensen toch niet te werken. Neem als voorbeeld een aanbieding waarbij je de eerste 6 maanden 22,50 betaalt en de overige 18 maanden 45 euro. De eerste maanden betaal je minder dan het gemiddelde en daarna flink meer. Uiteindelijk moet je toch het grootste deel van je abonnement 45 euro per maand betalen.

   • Marga
    19 juli 2013 at 17:33

    Daar zit wat in, het leek mij wel handig om een gemiddeld bedrag te zien, maar u heeft gelijk, het volledige bedrag word wel elke maand van mijn rekening gehaald..

Stel je vraag / Reageren