iPhone 5 of 4S goedkoper als iPhone 5S/5C komt?!

Nu aan het lezen
iPhone 5 of 4S goedkoper als iPhone 5S/5C komt?!

Wordt de iPhone goedkoper wanneer iPhone 5S en iPhone 5C komt?Wordt de iPhone goedkoper na 10 september? Wij denken van wel. Echter zien wij sinds 8 september de prijs van de iPhone 4 en vooral de iPhone 4S exponentieel stijgen!

De stijging zien wij momenteel voornamelijk bij de kleinere belbundels van 150 en 200 minuten. De iPhone 4S is als los toestel zelfs bijna 50 euro duurder geworden.

De iPhone 5S & 5C lanceerdatum komt eraan..

Het is voor de meeste Apple liefhebbers wel duidelijk dat er een nieuw toestel staat aan te komen. Het is ook voor ons onduidelijk waarom de huidige iPhone modellen duurder zijn geworden, het beste kunt u waarschijnlijk even wachten met uw aankoop tot er meer bekend is over de prijzen van de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C. U kunt zich alvast inschrijven voor de PreOrder!

Prijsverlaging iPhone toestellen

Wij verwachten dat de prijzen van de huidige iPhone toestellen (5, 4S en 4) niet gelijk volgende week in de uitverkoop zullen staan. Het verleden leert ons dat de toestellen voordeliger zullen worden, met name in abonnementsacties. In eerste instantie verwachten wij acties met abonnementen van 24 maanden waarbij de korting oploopt tot de gehele duur van het contract.

Zodra er leuke acties beschikbaar komen in Nederland, zullen wij deze als eerste online gaan plaatsen. Momenteel lopen er al verschillende leuke acties voor de iPhone 4. Maar ook voor de iPhone 4S zijn er al verschillende zeer interessante aanbiedingen te vinden.

iPhone 5S of 5C?

Bekijk hiervoor onze speciale iPhone 4 en iPhone 4S pagina’s waar de beste acties staan opgesomd en uitgelegd door ons.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Mario
  15 september 2013 at 17:37

  Hallo, zal ik nu nog een 5 kopen of toch nog ff wachten?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   16 september 2013 at 11:20

   Hallo Mario,

   De verwachting is dat de iPhone 5C de iPhone 5 op korte termijn zal vervangen. Als de nieuwe kleuren jou erg aanspreken zou je kunnen wachten tot de prijzen en levertijden bekend zijn voor de eerste 5C toestellen. De vorm en dikte van het 5C toestel wijkt wel af van de huidige iPhone 5. Welk toestel je ook kiest, met beide toestellen heb je een hoogwaardig toestel in handen waarmee je de komende 2 jaar veel plezier zult beleven. Zoals de prijzen er nu voorstaan, ligt het in de lijn der verwachting dat je meer zult moeten bijbetalen voor een 5C toestel.

Stel je vraag / Reageren