Extra mobiel voordeel door Telfort alles-in-1-thuis

Nu aan het lezen
Extra mobiel voordeel door Telfort alles-in-1-thuis

Nog meer voordeel via Telfort alles in 1 thuisDoor de komst van digitale televisie, internet en mobiele telefonie zijn er nieuwe providers vanuit alle hoeken ontstaan. Je herkent de reclames van providers dat zij de goedkoopste zijn, de hoogste internetsnelheid of de gratis cadeautjes. Het gevolg hiervan, allemaal aparte abonnementen bij verschillende providers. Vaste telefonie via KPN, internet via Ziggo en een Telfort mobiel abonnement. Nadeel hiervan is dat je geen financieel voordeel hebt. Beter is het dan ook om te beginnen met bundelen van de eerder genoemde zaken; en start met besparen!

Wat zijn combideals?

Combideals zijn complete abonnementen bij één provider voor mobiel, vaste telefonie, televisie en internet. Providers willen graag totaal klanten realiseren en belonen nieuwe en huidige klanten veel voordeel. Zo heeft ook Telfort een combideal. Net als KPN, Ziggo en Vodafone kun je veel besparen óf extraatjes krijgen door volledig over te stappen naar Telfort.

Wat zijn de voorwaarden en de voordelen?

Je profiteert van combivoordeel op het moment je een Telfort mobiel abonnement hebt met minimaal een bel & internetbundel én een internetabonnement voor thuis van Telfort. Je kan dan kiezen voor verdubbeling van je MB’s en belminuten of voor € 5,- korting op je maandelijkse Thuis-factuur (dus je internetabonnement voor thuis van Telfort). Voeg je daarbij een abonnement voor Interactieve TV bij, dan kun je kiezen uit alle voordelen. Hieronder een overzicht van de voordelen. Je kan dus één voordeel kiezen ongeacht de grote van je pakket. Hieronder is een overzicht van alle voordelen die je kunt kiezen bij de combinaties van producten.

Producten / Voordelen Verdubbeling MB’s en belminuten* €5,- korting op je maandelijkse factuur Gratis HBO pakket (t.w.v. €15,50) Gratis opnemen pakket (t.w.v. €5)
Internet & mobiel
Internet & mobiel Interactieve TV
Interactieve TV & mobiel of Internet**

* voor een maximum van 5 abonnementen
** Je hebt pas recht op combivoordeel van een mobiel & internet thuis abonnement

Voordeel voor een mobiel abonnement van Telfort

Heb je een mobiel abonnement bij Telfort of een aflopend mobiel abonnement bij een andere provider terwijl je een Telfort Thuis product/pakket hebt? Voeg het mobiele abonnement toe via jouw eigen inlogomgeving. Volg de stappen die er gegeven worden en kies voor het voordeel: “Verdubbeling MB’s & Belminuten”. Zo haal jij veel meer uit je belbundel van Telfort. Dit betekent voor maximaal 5 Telfort mobiele abonnementen. Mocht je 500 MB data en 100 belminuten hebben, dan wordt dit verdubbeld naar 1000 MB data en 200 belminuten! Vergelijk nu hier de Telfort mobiele abonnementen met een mooie iPhone 5s of 6! Met meer data en belminuten haal jij het maximale uit je iPhone.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren