Beste iPhone abonnement met belplafond voor kinderen

Nu aan het lezen
Beste iPhone abonnement met belplafond voor kinderen

Stel een belplafond in voor je kinderen, als dit kan...Als je op straat loopt zie je alle leeftijdsgeneraties met een smartphone in de hand of hebben er eentje op zak. Toen ik van de basisschool kwam, in 2002, waren de eerste mobieltjes al in de handen van aanstaande pubers te vinden. Tegenwoordig is dit enorm veranderd en hoor je er niet bij als je geen smartphone hebt. Je wilt dat je kinderen bereikbaar zijn, maar niet al hun tegoeden verspillen aan data, nietszeggende gesprekjes of berichtjes en uiteindelijk over hun bundel gaan. Als ouder kun je dit voorkomen door voor je kinderen een belplafond in te stellen. Goedkoopste-iphone.nl legt in dit artikel uit wat een belplafond inhoudt, hoe stel je een belplafond in en natuurlijk de vergelijking welke provider het beste iPhone abonnement heeft met belplafond voor kinderen.

Wat is een belplafond?

Om ervoor te zorgen dat je je bundel niet overschrijdt, is door providers een belplafond in het leven geroepen. Bij het instellen van een belplafond kan je een limiet op je bundel zetten of afzonderlijk je mobiele data, belminuten of berichtjes. Dankzij een belplafond kunnen ouders voor hun kinderen instellen hoeveel ze mogen bellen, sms’en of internetten zonder dat ze hun bundel overschrijden.

Echter niet elke provider biedt deze service aan. Andere providers hebben een instelling die ervoor zorgt dat je niet meer data kunt verbruiken als het maximaal aantal MB’s wordt bereikt.

Een belplafond in voor kinderen

Een iPhone is een uitstekende smartphone voor kinderen om mee te leren omgaan. Maar wat is een iPhone zonder internet en belminuten? Niet veel, dus wil je je kind ook leren omgaan met een abonnement, zonder dat hij of zij over haar of zijn abonnement heen gaat en met hoge telefoonrekeningen komt te zitten. Een iPhone belplafond voor kinderen is een prima oplossing voor dat probleem. Zoek bij het aangaan van een abonnement een provider die over een belplafond beschikt. Via de persoonlijke pagina van de desbetreffende provider is het mogelijk om dit in te stellen.

Vergelijking iPhone abonnementen met belplafond voor kinderen

Hieronder vind je een overzicht in een tabel van providers die iPhone abonnementen met een belplafond voor kinderen hebben. De volgende providers hebben abonnementen in combinatie met een iPhone toestel.

Provider Belplafond algemeen Data-plafond Bel-plafond SMS-plafond
Vodafone Ja Ja Nee Nee
KPN Ja Ja Nee Nee
T-Mobile Ja Ja Nee Nee
Telfort Ja Ja Nee Nee
Tele2 Ja Ja Nee Nee
Hollandsnieuwe Ja Ja Ja Ja

 

Waarom is Hollandsnieuwe het beste iPhone abonnement met een belplafond voor je kinderen? Hollandsnieuwe draait op het betrouwbare Vodafone netwerk met een volledige netwerkdekking over heel Nederland. Op het heden hebben ze een mooie aanbieding, namelijk een abonnement samen met een iPhone 5s toestel. Bent u op zoek naar een iPhone met een belplafond voor een van je kinderen? Kijk nu rechts en vergelijk alle Hollandsnieuwe iPhone abonnementen

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
100%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren