Refurbished iPhone kopen

Nu aan het lezen
Refurbished iPhone kopen

Refurbished iPhone kopenDe markt voor refurbished iPhones is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit gaat ook gepaard met de sim only abonnementen die worden afgesloten. Niet iedereen waardeert een hoge maandlast voor een abonnement, maar wil wel een highend toestel daarbij hebben. In dit artikel gaan wij het hebben over sim only abonnementen en refurbished toestellen. Waarom zou je wel of niet een refurbished iPhone kopen en waarom niet? Kies je voor een sim only of ga je voor prepaid?

Sim only abonnement

Waarom zou jij kiezen voor een sim only abonnement?

 1. Je hebt nog een goed werkende iPhone
 2. Je wilt een nieuwe iPhone, maar geen hoge maandlasten
 3. Kies voor een refurbished toestel tezamen met een sim only abonnement

Met alle keuzes is niks mis. Nederlanders worden steeds prijsbewuster en letten meer op de duurzaamheid van een toestel. De laatste jaren is de verkoop van simonly abonnementen flink gestegen. Bij een sim only worden geen toestelkosten in rekening gebracht, waardoor het maandbedrag voor dezelfde bundel bijna gehalveerd is. Ook kan de duur van een toestel met abonnement een rol spelen en onzekerheid brengen. Bij een simonly abonnement kun jij ook kiezen voor een jaar abonnement.

Refurbished iPhone

Ben je op zoek naar een iPhone, maar kan je niet de portemonnee trekken voor het nieuwste toestel? Dan kan een refurbished toestel een goed alternatief voor je zijn. Een refurbished toestel is een gerepareerd toestel dat volledig schoon is gemaakt en eventueel voorzien van nieuwe of vervangende onderdelen. Refurbished iPhone betekent niets meer dan een gereviseerde iPhone.

Verschil refurbished en tweedehands iPhone

Een refurbished iPhone heeft vervangende onderdelen, is volledig schoon gemaakt nagekeken en gereviseerd. Een refurbished toestel kan soms als nieuw verkocht worden. Dit komt, omdat er strenge controle op de kwaliteit van het toestel en functionaliteit van het toestel heerst. Daarnaast zit er op een gereviseerd model nog garantie.

Let op bij het kopen van een refurbished toestel op de volgende zaken:

 • Staat van het toestel
 • Wijze van refurbishing (Hier wordt een gradatie in de vorm van A/B/C voor gegeven)
 • Prijzen
 • Garantie
 • Algemene voorwaarden (web)winkel

Sim only met een refurbished iPhone

Heb je nog een kortlopend abonnement met een kapot toestel of op zoek naar een simonly abonnement? Dan kan een refurbished iPhone uitkomst bieden. Gereviseerde toestellen worden steeds populairder. Dit zijn telefoons die vaak €100 tot €200 euro goedkoper zijn dan een nieuw toestel, maar wel als nieuw eruitzien en functioneren. Het voordeel is dat:

 • Het maandbedrag drastisch omlaag gaat
 • Eenmalig een grote uitgave
 • Bevalt het toestel niet, kan je hem makkelijk doorverkopen (toestel is niet eigendom van de provider)
 • In de tussentijd kan je sparen voor misschien wel een nieuw toestel met het huidige of een nieuw abonnement
 • Bij een refurbished iPhone heb je al minimaal 3 maanden garantie!

Tips voor aanschaf iPhone met sim only

Voordat je een sim only abonnement afsluit willen wij je een paar tips geven. Het kan altijd goedkoper. Maak voor je een simonly abonnement afsluit een paar vergelijkingen met providers. Hiervoor kun jij onze tool ook gebruiken.

 1. Virtuele providers (Tele2, Simyo, Hollandsnieuwe) die gebruik maken van gerenommeerde providers (Vodafone, KPN of T-Mobile) zijn vaak een stuk goedkoper
 2. Virtuele providers hebben niet altijd beschikking over het 4G netwerk en is de snelheid vaak iets geringer
 3. Tweejarig abonnement is vaak paar euro goedkoper, omdat de aanbieder je graag als klant wilt behouden
 4. Ben, Simyo en Tele2 kun je per maand je abonnement opzeggen

Check altijd welke simkaart in je iPhone past voor het aanvragen van een abonnement. Heb je nog vragen of suggesties, laat het ons weten via een reactie. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe refurbished iPhone met een top abonnement!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
100%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren