Goedkoopste iPhone 6c binnenkort te koop!

iPhone 6c release date 2016Naar verwachting komt Apple begin 2016 met een 5e variant van iPhone 6 op de markt; de iPhone 6C. We kennen de “C” al van de onder andere het iPhone 5 model. Ook nu staat de “C” staat voor Colour. De iPhone 6C zal dus naar verwachting ook weer een kleurige verschijning worden. Aan de “binnenzijde” ziet het er voorlopig naar uit dat de “C” dezelfde specificaties zal krijgen als de iPhone 6 of de 6S en de Plus series. Het ziet er naar uit dat de iPhone 6C een iets kleiner scherm en dikkere behuizing krijgt. Eigenlijk net zoals bij de iPhone 5C. In de afgelopen maanden zijn er al een hoop geruchten in de omloop gekomen, één daarvan is dat de iPhone 6C mogelijk met een waterdichte behuizing zal komen. Zodra de iPhone 6C leverbaar is in Nederland zullen wij op deze pagina de goedkoopste iPhone 6C aanbiedingen opnemen mét of zonder abonnement.

Voordelige abonnementen met de iPhone 6C

Net zoals alle andere telecom winkels hebben wij officieel nog geen informatie over de abonnementen in combinatie met de nieuwe iPhone 6C. Wel verwachten wij dat het toestel rond de 599 euro zal gaan kosten voor het model met 16GB geheugen. De meest interessante abonnementen zullen waarschijnlijk die van Tele2 zijn (met 4G netwerk) waarbij de prijs zal liggen zo rond de 26 euro per maand, inclusief 100 belminuten en 1 GB internet. De abonnementen van T-Mobile, Vodafone en KPN zullen iets hoger beginnen, waarschijnlijk vanaf 38 euro per maand met 500 MB of 2 GB internet.
Update:  De laatste geruchten bevestigen inderdaad dat áls de iPhone 6C er komt, dit per februari /  maart 2016 zal zijn! Wij hopen dan ook meer abonnementsinformatie te kunnen laten zien en natuurlijk de goedkoopste iPhone 6C prijzen.

  • Verwachte lanceerdatum: maart 2016
  • Prijzen vanaf 599 euro 16GB / 699 euro 32GB
  • Abonnementen vanaf 26 euro p/m
  • Qua specificaties goed te vergelijken met de 6 en/of de 6s

De kleuren van de iPhone 6C

De iPhone 5C is (eigenlijk “was”’ leverbaar in de kleuren geel, blauw, roze, groen en wit. Uit der verkoopcijfers is duidelijk gebleken dat de kleur geel het minst in trek is, hiervan is absoluut het minst verkocht. Roze en blauw zijn uiteindelijk de meest populaire kleuren geworden (vertegenwoordigen bijna de helft van de verkopen). De Apple Watch Sportbandjes komen ook in gelijksoortige kleuren; blauw, roze, groen en wit. Deze passen qua kleurstelling goed bij de iPhone 5C. Het valt op dat er geen gele terug komt. We verwachten dan ook dat Apple geen gele iPhone meer zal maken.

 

iPhone-6c-Apple-Watch-horlogebanden

De logische specificaties van de iPhone 6C

Het lijkt er voorlopig op dat de iPhone 6C met een 4 inch scherm uitgerust zal worden, waarmee dit toestel wel eens bijzonder populair en toegankelijk kan worden. Op dit moment is de iPhone 5C al weer een paar maanden uitverkocht en slecht leverbaar, volgens ons een voorbode… Ook horen we van bezoekers dat zij het scherm van de iPhone 6 en 6S toch net iets te groot vinden. Als het toestel daadwerkelijk met 4 inch uitgeleverd gaat worden, zal hier zeer zeker een grote doelgroep voor zijn die dit zal aanspreken. Wij verwachten dat dit model iets voordeliger op de markt zal komen, dat zich logischerwijs zal doorvertalen naar meer voordeligere abonnementen.
iPhone 6c waterproof waterdichtHet lijkt erop dat de iPhone 6C dezelfde A9 chip zal krijgen als zijn grotere broer, de iPhone 6S. Hiermee zou de snelheid van het toestel theoretisch goed mee moeten komen met de duurdere modellen. Wat betreft het geheugen verwachten wij dat Apple met 16 GB opslagruimte zal starten. Uiteraard is het ook logisch dat Apple Touch ID vingerafdrukscanner opneemt in het model. Als de “C” daadwerkelijk wordt gelanceerd met een 4 inch scherm, dan zal dit met een resolutie zijn van 1136 bij 640 pixels. De iPhone 6 en 6S hebben een display van 4,7. De Plus modellen hebben een 5,5 inch display.

Zal de iPhone 6C waterdicht worden?

Zou het dan eindelijk mogelijk zijn dat we onder water kunnen gaan bellen met een iPhone? Vast niet.. Maar het is wel handig dat je iPhone 6C het blijft doen wanneer hij een keer in de wc mocht vallen (ook daar wordt de iPhone immers gebruikt..). Het lijkt misschien een grap, maar vanuit ons netwerk horen we best vaak van dat dit vaker gebeurd dan dat je denkt! Dus een iPhone die een beetje waterproof is kan echt geen kwaad. Vooralsnog is dit gerucht uiteraard nog niet bevestigd door Apple. Andere leveranciers zoals Sony en LG maken al jaren waterdichte smartphones, het is dan ook niet onwerkelijk dat Apple deze stap zet.