Verwacht 2017: De iPhone 7S & 7S Plus

De nieuwe iPhone 7S

IPHONE 7S
RELEASEDATUM
SEPTEMBER 2017

Ondanks dat de iPhone 7 weer veel Apple liefhebbers blij hebben gemaakt met de beste iPhone die ooit gemaakt is volgens Tim Cook, begint Apple al weer met het verspreiden van geruchten over de opvolger van de iPhone 7. Echter is het de vraag of het een iPhone 7S gaat worden of slaan ze die over en wordt het de iPhone 8? Alles heeft te maken met het 10e verjaardag van Apple iPhone. Op deze pagina vind je binnenkort de goedkoopste iPhone 7S aanbiedingen van [cf_geo return=”region”] en omgeving [cf_geo return=”city”]!

auteur Dennis Toele Goedkoopste iPhone Nederland

Dennis over de toekomstige iPhone 7S

Volgens Appleinsider, een zeer betrouwbare bron als het gaat om geruchten over Apple-producten, meldt dat er iets geweldigs staat te gaan gebeuren bij de 10e verjaardag van Apple iPhone. Wordt het de iPhone 7S of de iPhone 8? Als je op zoek gaat naar de iPhone 7S op het internet is hier toch bijzonder weinig over te vinden op het web. Zelfs betrouwbare bronnen hebben het nog niet gehad over de iPhone 7S.

Tip: Houdt deze pagina goed in de gaten voor de goedkoopste iPhone 7S aanbiedingen, we updaten dagelijks.

Wat gaat er veranderen ten opzichte van de vorige iPhone?

Volgens een informant van Appleinsider blijft het formaat van het huidige toestel gelijk, hier zal niks aan worden veranderd. Wat vind jij? Moet Apple met een groter formaat komen of moet het zich vasthouden aan het huidige formaat, 4,7 inch voor de normale versie en 5,5 inch voor de Plus-versie? Er gaat een gerucht dat Apple de iPhone 7S en 7S Plus overslaat om haar grootste concurrent, Samsung, een stapje voor te zijn en gelijk de iPhone 8 te lanceren

Design

Apple is op dit moment al bezig met het testen van prototypes en daarvan heeft eentje een “glass sandwich chassis”. Wat wil dit nou precies zeggen? Het is een design waarbij zowel de voorkant als de achterkant van glas is. Dit is wel een verandering ten opzichte van de iPhone 5 tot 7. Deze toestellen hadden een aluminium design. De iPhone 4 en 4S hadden wel een glazen design. Ze zijn dus oudere designs aan het testen.

Alle geruchten op een rijtje

Om de Applefans een WoW-factor te geven moet Apple zeker met iets tofs komen. Er gaan geruchten dat het met een model komt die een (curved) OLED-scherm heeft. OLED-schermen komen tot heden voor in de curved televisies. Dit zijn de nieuwe generaties schermen voor de tv’s, maar tot op heden zeer prijzig. Het heeft een 4K Ultra HD resolutie. Dit betekent dat Apple met 3 versies van de iPhone 7S of 8 gaat komen.

Echter zijn er nog meer geruchten, want ook de home-button zal gaan verdwijnen. Dit zal een vitual button gaan worden. De A10 processor zal worden vervangen door een nog krachterige, ja wat zal het ook anders, door een A11 processor. De laatste tijden hebben wij veel gehoord over het draadloos opladen van apparaten. De nieuwe iPhone moet ook over die mogelijkheid beschikken. Minder draden, we love it!

Tot slot

De iPhone 7S of 8 zal hoe dan ook een spectaculair toestel moeten worden. Veel geruchten gaan in de ronde, maar wat moeten we geloven? We gaan het volgend jaar zien, want in september zal hij worden gereleased. Wij kijken er al naar uit!