De beste iPhone 3GS aanbiedingen!

Nu aan het lezen
De beste iPhone 3GS aanbiedingen!

iPhone 4S:

Pak nu je 2 jaar lang voordeel met een iPhone 4S! Nu met 50% korting bij Tele2 (T-Mobile netwerk) 2 jaar lang! Dit is momenteel de scherpste aanbieding die wij kunnen vinden!

Er zijn nu mooie deals te behalen met de iPhone 4S 8 GB (vervanger van de succesvolle iPhone 3GS), voor iedereen die graag een goede smartphone wenst, maar niet gelijk de hoofdprijs wil betalen. Momenteel kan het ook interessant zijn om voor de iPhone 4S te kiezen. Voor de 5 moet vaak nog wel meer worden bijbetaald.

Wat is de beste Deal voor jou?

Wat dacht je van een goedkoop en betaalbaar abonnement, met juist heel weinig of veel belminuten en ook nog eens een flinke internetbundel? Dit alles is nu mogelijk met de nieuwe iPhone 4S 8GB (deze heeft de iPhone 3GS vervangen en is niet meer leverbaar) bij Tele2!

Bij T-Mobile wordt nu het Smart Plus abonnement ineens veel aantrekkelijker dan het iSmart abonnement. Beide abonnementen geven jou onbeperkt internet, maar het Smart Plus abonnement geeft jou nu de eerste 6 maanden maar liefst 50% korting op het abonnement! Bekijk nu hieronder de beste aanbiedingen bij T-Mobile, Hi en Sizz!

Wij hebben de beste, leukste en interessante aanbiedingen overzichtelijk voor je op een rij gezet. De prijzen van verschillende winkels en webshops met elkaar vergeleken en dit zijn volgens ons de beste iPhone 3GS Deals van dit moment!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
100%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • 9 maart 2013 at 19:22

  hoi ze blieve deur deur die klomelle

 • Marith
  17 februari 2012 at 16:25

  Dank voor jullie zeer snelle reactie ook per mail!!

 • Marith
  17 februari 2012 at 13:43

  Beste Redactie, weten jullie wat de levertijd is van de 50% korting deal met de iphone 3gs? Bij andere deal is hij 2 tot 3 weken. Dat is te lang. Gr. Marith

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   17 februari 2012 at 15:18

   Beste Marith, de levering van de iPhone 3GS bij Dealdirect is voor zover wij weten direct en zijn goed voorradig!

 • Marieke23
  17 januari 2012 at 22:02

  Hoi Ruben en Redactie, bedankt voor deze info. Dit is precies wat ik zocht!

 • Ruben
  17 januari 2012 at 17:53

  Voor de redactie.

  Op GSMtopdeal heb je de iPhone 3gs nog goedkoper.

  http://gsmtopdeal.nl/goedkoop-mobiel/Apple-iPhone-3GS-belsms45-int.asp

  Een vriend van me heeft hier de LG Optimus besteld en die doet het perfect, geen rotzooi site dus.

  Mvg Ruben

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   17 januari 2012 at 19:17

   Hoi Ruben,

   Ook namens onze bezoekers.. Bedankt voor deze Tip! 🙂

   Wij gaan deze snel toevoegen in ons artikel…

 • Mila
  17 januari 2012 at 17:31

  Hallo,
  Ik wil graag een iPhone 3 kopen, zonder abbonement.
  Waar denken jullie dat het goedkoopste is?
  Hoeft geen 3g of gs ik wil alleen 3.
  Groet

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   17 januari 2012 at 19:27

   Beste Mila,

   De iPhone 3 is helaas nergens meer te koop. De iPhone 3G raden wij niet aan, o.a. omdat deze iPhone zeer beperkt is in zijn mogelijkheden. Zo is de 3G niet te upgraden naar iOS 5.

   De iPhone 3GS los hebben we nog bij maar 1 winkel gevonden, en dat is bij: GSMstunter.
   Maar omdat deze 799 euro kost, lijkt ons dit niet de beste Deal. Voor bijna de helft van dit bedrag kun je al een iPhone 4 los kopen.

   Mocht je naar aanleiding van ons antwoord nog een vraag hebben, dan horen wij dit graag. Mvg, Redactie.

 • Ezther
  17 januari 2012 at 12:46

  Beste Redactie,

  Bedankt voor jullie toelichting! Ik heb inderdaad nog geen iPhone 3gs ( heb nog een Nokia ). Dan moet ik mij even gaan afvragen wat ik wil gaan doen. Ik wil niet teveel bijbetalen voor een nieuwe iPhone, en eigenlijk ook geen hogere abonnements kosten dan 30 euro per maand. Liefst nog minder.. Hebben jullie nog tips voor mij?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   17 januari 2012 at 19:14

   Beste Ezther,

   Graag gedaan! Even kijken of we je nog iets verder kunnen helpen… Wij hebben zojuist een mooie aanbieding vernomen bij GSM TOPDEAL je betaald slechts 48 euro voor de iPhone 3GS en 24 maanden lang 23,95 per maand voor 325 belminuten + 100 sms + onbeperkt internet!

   Dit is een erg mooi abonnement met ook nog eens veel belminuten, onbeperkt internet en.. Je blijft ook nog eens onder de 30 euro per maand!

   Je zou ook bij onze Top 5 iPhone 4 aanbiedingen kunnen kijken, daar is de T-Mobile iSmart 200 (voor 34,50 per maand) mogelijk interessant. Je krijgt dan de iPhone 4 voor slechts 138 euro bijbetalen…

   Mvg, Redactie

 • Ezther
  16 januari 2012 at 21:25

  Hallo ik heb een Vodafone abonnement en wil de graag verlengen met een iPhone 3gs. Hoe kan ik dit doen?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   17 januari 2012 at 11:36

   Beste Ezther,

   Wij zijn bang dat dit helaas niet mogelijk is. Wij hebben geen Vodafone abonnementen kunnen vinden in combinatie met een iPhone 3GS. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een verlenging.

   Het enige dat wel kan is je huidige Vodafone abonnement verlengen zonder nieuwe telefoon. Dit in het geval dat je al een iPhone 3GS hebt natuurlijk. Wij gaan er even vanuit dat je nu nog geen iPhone 3GS hebt, maar deze wel graag zou willen.

   Mvg, Redactie.

Stel je vraag / Reageren