iPhone 3GS + 275 min/sms/mb voor 19,50 p/m!

Nu aan het lezen
iPhone 3GS + 275 min/sms/mb voor 19,50 p/m!

iPhone 3GS super aanbieding: Pak nu je kans en bezit de iPhone 3GS! Nu met een zeer voordelig 275 belminuten combinatie abonnementen van Hollands nieuwe voor slechts €19,50 per maand! Let op; geld lenen kost geld.

Er zijn momenteel leuke aanbiedingen met de iPhone 3GS, voor iedereen die graag een goede smartphone wenst, maar niet gelijk de hoofdprijs wil betalen.

Met deze aanbieding bel, SMS en internet je uit 1 bundel! Gebruik deze bundel zoals jij het wilt, zonder vast te zitten aan extreem veel belminuten of SMSjes wanneer je deze toch niet gebruikt. Wil je deze bundel wel voornamelijk voor bellen gebruiken, dan raden wij aan om voor slechts €5 euro per maand extra een 500MB bundel af te sluiten. Dat moet volgens ons voldoende zijn om een maand lang al je email te lezen, WhatsApp te gebruiken en internet pagina’s te bezoeken.

Nummerbehoud

Bij Hollandsnieuwe is het mogelijk om je mobiele nummer mee te nemen, en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht (gratis dus!). Nummerbehoud kun je heel gemakkelijk aanvragen via de pagina ‘mijn hollandsnieuwe/ instellingen’. Meer info vind je terug op de bestelpagina. Druk hiervoor op bovenstaande Bestel button.

Simonly + toestel abonnement

Je betaalt met deze aanbieding 24 maanden slechts € 19,50 per maand. Daarvoor ontvang je 275 belminuten/sms/mb per maand. Dit abonnement bestaat uit een simonly voor € 7,50 per maand (normaal € 10,50) en een toestelabonnement voor € 12,00 per maand, dus samen € 19,50 per maand. Let op; dit is een financieringsconstructie en hiervoor geldt, geld lenen kost geld.

Na 24 maanden is je contractsverplichting afgelopen, wanneer je toch hollandsnieuwe klant blijft betaal je dan nog maar € 9,00 per maand voor je sim-only en € 10,00 per maand voor de internetbundel. Het toestel is en blijft jouw eigendom. Je ontvangt iedere maand een basis tegoed van 275 min/sm/mb en als dat op is dan bel, sms of internet je in Nederland altijd voor € 0,038 per min, sms of mb. (je beltegoed blijft 3 maanden geldig).

Belplafond

Wil je er zeker van zijn dat je nooit buiten de bundel belt of komt? Via ‘mijn hollandsnieuwe’ kun je zelf heel gemakkelijk een belplafond instellen voor je abonnement. Hiermee weet je zeker dat je altijd binnen je bundel blijft en dus geen extra kosten maakt.

Meer info

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren