Beste iPhone 4 acties & aanbiedingen

Nu aan het lezen
Beste iPhone 4 acties & aanbiedingen

16 november (UPDATE): De iPhone 4S (8GB versie) is momenteel weer vollop leverbaar! Je zou ook eens naar de iPhone 5S toestellen kunnen kijken, momenteel lopen ook deze voorraden hard terug in Nederland. Van de iPhone 5S is momenteel de 64GB ook weer beperkt leverbaar in Nederland!

Bij de iPhone 4 toestellen gaat het om Pre-Owned toestellen. Wens je wel een hele nieuwe iPhone, bekijk dan de iPhone 4S acties. Wil je 16GB, 32GB of meer? Bekijk dan de iPhone 4S.

Wil je liever een iPhone 4(S) met een ander abonnement of provider? Voor deze maand zijn dit de interessantste en Goedkoopste iPhone 4s aanbiedingen. Bekijk de beste iPhone 4 acties op deze pagina en vergelijk simpel de prijs en abonnement. Zo vind je gemakkelijk de aanbieding die het beste bij jou past!

Beste iPhone 4s acties; veel internet en lage maandlasten!

ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

150 minuten

Totaal €19,00 p/m

Bijbetaalprijs €32,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

150 minuten

Totaal €22,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €28,50 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

iPhone 4s met abonnement. Een abonnement in combinatie met een iPhone 4s geeft je veel voordeel. Een van de voordelen is dat je niet zoveel hoeft bij te betalen voor je nieuwe telefoon. Natuurlijk betaal je wel iets extra’s bij je abonnement, in de meeste gevallen niet meer dan 10 euro per maand extra. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om 485 euro te betalen voor het toestel… Welke keuze heeft jouw voorkeur?

Met een abonnement ben je in veel gevallen dus honderden euro’s goedkoper uit. Een 2 jarig abonnement geeft je het meeste voordeel.

Een losse iPhone 4 kost op dit moment nog €470. Bij het afsluiten van een los abonnement zoals Simonly of een Prepaid Sim komt het internet (dataverkeer) meestal uit 1 bundel of je krijgt slechts 100 MB. Bij een Alles-uit-1 bundel betekent kort gezegd: wanneer je meer internet, je minder kunt bellen en sms’en of andersom.

Wanneer je op de verwijzingen uit de tabel klikt, is het mogelijk dat je de keuze krijgt uit meer aanbiedingen en abonnementen met daarbij horende prijzen van de iPhone 4. Onze verwijzing brengt je altijd naar de beste aanbieding van dit moment!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
67%
Neutraal
33%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Anna
  15 maart 2013 at 23:05

  Ik zag dat de bundel bestaat uit 275 sms, belminuten en mb’s. Maar ik hoorde dat het is 275 voor alle drie. Bijvoorbeeld 75 SMSjes, 100 belminuten en 100 MB Is het waar? Kan ik ook zelf aangeven hoeveel ik smsjes, belminuten en mb’s wil?
  Groetjes Anna

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   16 maart 2013 at 19:27

   Beste Anna, dat klopt. Je kunt zelf bepalen waar jij dit tegoed voor opmaakt. Als je niet belt en smst, dan kun je alles gebruiken voor internet (275 MB).

 • iFreek
  25 september 2012 at 10:21

  Ik zou voor de iPhone 5 gaan met een groter belbundel! Dan hoef je niet zoveel bij te betalen en heb je het nieuwste model.
  iFreek!

 • Sandra
  25 september 2012 at 07:18

  Ik weet niet of ik een nieuwe 5 moet nemen of toch voor een 4s moet gaan. Wie heeft tips? Groetjes Sandra

 • Sabine
  5 juli 2012 at 15:40

  Ik wil graag een iphone 4(s) met zo min mogelijk belminuten maar wel met onbeperkt internet (heb k nu ook: heb nu 190belmin en onbeperkt internet voor 25€ per maand. Welke aanbieding is nu dan interessant voor mij? Alvast bedankt!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   6 juli 2012 at 11:28

   Beste Sabine, een abonnement met onbeperkt internet voor 25 euro per maand is helaas niet meer mogelijk.

   Als je nu 190 belminuten hebt, heb je waarschijnlijk de flex 190 van t-mobile. Dit abonnement is vervangen door Relax en iSmart abonnementen. Voor de iPhone 4S is het voordeliger Relax abonnement helaas niet mogelijk, tenzij je los een iPhone 4S koopt.

   Voor onbeperkt internet kom je toch uit bij T-mobile, kleinste iSmart abonnement is 75 belminuten met onbeperkt internet. Je betaald hiervoor op dit moment 4 maanden 18,75 per maand, daarna het dubbele.

   Lees meer over dit abonnement Hier

   Beste aanbieding van dit moment met iPhone 4S vind je bij Tele2 ( maakt ook gebruik van het T-mobile netwerk, maar biedt geen onbeperkt internet)

   Meer informatie over Tele2 aanbieding

 • Jan
  30 mei 2012 at 19:29

  Ik wil graag een iPhone 4 8GB kopen bij KPN Hi.
  Ik zou dan kiezen voor Hi Premium van 1 jaar en zonder bellen en sms’en.
  Ik ben nog student en krijg dus maandelijks 1 euro korting.

  Klopt het dan dat ik na een jaar mijn abonnement en iPhone heb afgelost voor 424,50 euro? Of komen hier nog extra kosten bij?

  Alvast bedankt!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   30 mei 2012 at 20:22

   Beste Jan,

   Het klopt dat je inderdaad een extra korting krijgt als student. Je berekening is correct indien je de Telefoon bij Hi zelf koopt. Wanneer je de iPhone 4 bij een andere (web)shop afsluit dan krijg je bij een 12 maanden (1 jaar) abonnement geen 6 maar 2 maanden korting. Wij komen dan uit op een totale kosten van 537 euro na 12 maanden.

   Bij de Hi Shop zelf kom je inderdaad op 424,50 euro uit wanneer je geen belminuten neemt.

   Hierna dien je nog wel rekening te houden met 35% van de nieuwwaarde van de iPhone 4. Je kunt het toestel ook kosteloos inleveren voor een nieuw toestel wanneer je jouw abonnement wederom verlengd voor 12 of 24 maanden.

   Lees meer over deze voorwaarden HIER

 • daniek
  13 maart 2012 at 19:51

  is de actie nog geldig?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   13 maart 2012 at 20:42

   Beste Daniek,

   Helaas is deze actie verlopen. Wij zullen de prijzen morgen aanpassen. Kom morgen nog eens terug voor nieuwe aanbiedingen!

   Mvg,
   Redactie

 • Kees
  6 maart 2012 at 16:28

  Beste redactie,
  Nog 1 keer reageren. Na een maand ben ik bij mijn Telfort sim-only abonnement mijn overgebleven belminuten en sms wel kwijt. Ik neem dus helaas niets mee. Ik had van Telfort begrepen dat dit wel het geval is bij een ‘gewoon’ abonnement en niet bij een Sim-only.

  mvg,
  Kees

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   6 maart 2012 at 21:12

   Beste Kees,

   Wij zien nu ook dat dit inderdaad gewijzigd is. Er staat nu duidelijk bij de voorwaarden van Telfort SimOnly dat de overgebleven belminuten en SMS niet (meer) kunnen worden meegenomen.

   In dat geval maakt dat dus geen verschil meer tussen Simyo en Telfort.

   Redactie.

 • Kees
  6 maart 2012 at 15:52

  Beste redactie,

  Dank voor jullie uitgebreide antwoorden. Moet wel even melden dat nu ik voor mijn dochter aan het kijken ben bij Telfort, ik nu voor dezelfde specificaties die ik een paar maanden geleden afsloot, nu 3 euro per maand meer moet betalen. n.l 19,85 euro i.p.v. 16,85 euro. Da’s wel weer jammer…

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   6 maart 2012 at 16:06

   Beste Kees,

   Graag gedaan, en neem ook onze tip van harte betreft Simyo. Zelfde netwerk, ook interessante prijs/prestatie en maandelijks opzegbaar (met 1 maand opzegtermijn).

   Wanneer wij iets positiefs melden, moet er natuurlijk ook een nadeel kleven aan Simyo t.o.z. van Telfort. Het grootste nadeel dat wij vinden bij Simyo is dat je helaas de overgebleven belminuten en sms niet kunt meenemen naar de volgende maand. Dit kan wel bij Telfort.

   Succes met de keuze voor uw dochter!

 • Kees
  6 maart 2012 at 11:19

  en 487 euro bij Student Mobiel.nl

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   6 maart 2012 at 11:32

   Beste Kees,

   Bedankt voor je reactie! Wij waren een beetje verrast omdat wij dit wel goed hebben staan op onze pagina voor losse toestellen: hier .

   Maar wij zien dat er inderdaad een fout staat in onze tekst op deze pagina, die verwijst naar de losse iPhone 4 pagina. Wij hebben deze fout per direct gecorrigeerd. Nogmaals dank voor je melding!

   Mvg,
   Redactie

   • Kees
    6 maart 2012 at 13:09

    Beste redactie,

    Ik wil nog even reageren op jullie tekst dat het een stuk voordeliger is om een abonnement te nemen i.p.v. een los toestel en b.v. een sim-only. Toen ik het ging uitzoeken zat er tussen die prijzen niet zo erg veel verschil. Ik heb een losse iphone 4 bij Apple gekocht en een simonly abonnement bij Telfort afgesloten met 200 belminuten, 1 gb internet en nog 25 sms-berichten. Voor dat abbo betaal ik 16,85 euro per maand. Ik kan niet in de portemonai van anderen kijken, maar ik vond het prettig om een eerste aankoop van 499 euro voor het toestel te doen en vervolgens 2 jaar maandelijks 16, 85 euro i.pv. een bedrag van 40 a 50 euro per maand te betalen.

    p.s. Ik heb bij dit Telfort sim-only abonnement de mogelijkheid om een persoonlijke hotspot aan te maken. Bij collega;s met T-mobile of vodafone lukt dat niet.

    • Goedkoopste-iPhone.nl
     6 maart 2012 at 14:51

     Beste Kees,

     Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat lagere maandlasten fijn is. Helaas kan niet iedereen een bedrag van bijna 500 euro (of 600 euro in het geval van een iPhone 4S) in 1 keer ophoesten of missen.

     Het voordeel van een abonnement is tweeledig. Enerzijds heeft de klant het voordeel dat niet het grote bedrag in 1 keer betaald moet worden voor de nieuwe telefoon. Anderzijds weet de Provider dat hij 2 jaar lang kan genieten van een klant. Daarvoor krijgt de klant veel voordeel, en komt uiteindelijk vaak uit op vergelijkende totale kosten na 2 jaar.

     Nu is het wel zo dat ook de SimOnly’s behoorlijke internet bundels beginnen te krijgen. Nog geen half jaar gelden lag dit heel anders. De aanbieding die u bij Telfort hebt afgesloten, is een heel goed aanbod van belminuten en internet.

     Maar het kan soms zelfs nog beter, bijvoorbeeld bij Simyo. Zij maken gebruiken van het zelfde netwerk als Telfort, met vergelijkende kosten. Met als grootste voordeel dat je (ondanks je contract) maandelijks kunt opzeggen!

     Ps: wij wisten niet dat je bij Telfort zo gemakkelijk een persoonlijke hotspot kunt aanmaken. Bedankt voor het delen van deze interessante informatie!

     Mvg,
     Redactie

 • Kees
  6 maart 2012 at 11:10

  Losse simlockvrije iphone 4 is niet 570 euro maar 499 euro bij de Apple store via internet. Binnen een week in huis.

 • Pi-ter
  29 februari 2012 at 09:27

  Interessante prijsdaling. Jullie prijzen zijn 28 feb aangepast? Tot wanneer zijn deze prijzen geldig? Alvast bedankt!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   29 februari 2012 at 12:15

   Beste Pi-ter,

   Deze prijzen zijn geldig tot 4 maart 2012. Doe er je voordeel mee!

 • Leonie
  17 februari 2012 at 00:44

  Ik wil jullie bedanken, omdat ik na alles gelezen te hebben nu toch heb gekozen voor een losse iPhone 4 met door laten lopen van mijn abonnement! Ik kreeg de telefoon de volgende dag al in huis en ben zo blij!!! Moet nu alleen mijn simkaart nog even aanvragen voor een kleinere versie. Groetjes L

 • Joland
  30 oktober 2011 at 22:40

  Bedankt voor de info!

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  30 oktober 2011 at 19:07

  Hoi Joland, dat ligt een beetje aan het aantal belminuten dat je verbruikt. Momenteel vind je de scherpste iPhone 4 aanbieding bij KPN & T-Mobile met 125 om 150 belminuten. KPN is iets goedkoper, maar bij T-Mobile krijg je 25 belminuten extra.

  Wanneer je iets meer belminuten wenst, is T-Mobile met 200 belminuten het voordeligst. Maar voor slechts enkele euro’s meer krijg je bij KPN wel 50 belminuten extra per maand.

  Succes met je keuze!

 • Joland
  30 oktober 2011 at 18:29

  Wat is nu de beste aanbieding?

Stel je vraag / Reageren