T-Mobile: Stel je iPhone 4 abonnement zelf samen!

Nu aan het lezen
T-Mobile: Stel je iPhone 4 abonnement zelf samen!

T-mobile iPhone 4 stel samen abonnement

iPhone 4: Stel samen van T-Mobile!

Nieuw: Sinds half mei is T-Mobile gekomen met haar nieuwe abonnementen. Deze abonnementen zijn compleet anders dan voorheen; stel nu alles zo in zoals jij dit wilt.

De komende weken zal de redactie deze abonnementen van T-Mobile extra uitlichten en bespreken. Wij zullen ook gaan kijken hoe dit abonnement zich uit richting de iPhone 4S en iPhone 5.

Goedkoopste-iPhone zal dit “Stel Samen” abonnement ook gaan vergelijken met andere netwerken. T-Mobile is altijd scherp en concurrerend geweest. Dit heeft voorheen de iSmart en Smart Plus abonnementen ongekend populair gemaakt voor de iPhone.

De mooiste T-Mobile Deals:

Onbeperkt internet, SMS en WhatsApp bij T-Mobile!

Vanaf half mei krijg je weer onbeperkt internet bij de nieuwe abonnementen van T-Mobile. Anders dan voorheen hoeft er nu geen “Onbeperkt Internet Voordeelbundel” afgesloten te worden. Dit vinden wij een behoorlijke verbetering van T-Mobile. Hieronder hebben wij nog even de beste nieuwe verbeteringen op een rij gezet:

  • Geen onverwachte kosten voor internet in Nederland en buitenland
  • Toegang tot 4G netwerk zodra deze beschikbaar is..
  • Onbeperkt SMS, WhatsApp
  • Onbeperkt bellen voor slechts een paar euro extra per maand!

Maak de keuze uit een combinatie van maandlasten en iPhone toestelprijs naar keuze, en je landt automatisch op de meest voordelige pagina met alle instellingen zo ingesteld zoals je gewenst had. Zit je alsnog nog met een vraag, of kom je er stiekem nog steeds niet ui? Geen probleem, stel dan jouw vraag aan onze redactie door helemaal onderaan de pagin jouw vraag aan ons te stellen. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk, meestal al binnen 1 uur(!) beantwoorden!

Conclusie: T-Mobile Stel Samen

Komt u snel nog eens terug om hier de beste vergelijking te bekijken. Het abonnement van T-Mobile is zo nieuw, dat wij ons hiervan eerst volledig op de hoogte willen stellen voordat wij u van goede advies kunnen voorzien.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
100%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren