iPhone 4s 2 jaar 200 minuten aanbiedingen

Nu aan het lezen
iPhone 4s 2 jaar 200 minuten aanbiedingen

iPhone 4S 2 jaar abonnementWelkom bij het overzicht van iPhone 4s toestellen met 200 minuten en 2 jaar abonnementen.

Vanaf 200 belminuten begint de prijs van een iPhone 4S toestel – voor u als consument – pas echt interessant te worden. Met 100 of 150 belminuten loopt de prijs van het toestel zover op, dat u veel voordeliger uit bent met 200 belminuten en sms. Ook al belt u minder.

Hetzelfde geldt voor een 2-jarig abonnement. Na 2 jaar zult u zien dat u net zoveel of zelfs minder kwijt bent aan totale kosten dan wanneer u een 1 jarig abonnement afsluit. Daarnaast blijft u met 200 belminuten net even wat makkelijker binnen uw belbundel, mocht u eens een maand iets vaker de telefoon pakken.

Wist u dat tegenwoordig bij de meeste providers geldt dat uw overgebleven belminuten niet of maximaal maar 1 maand kunt meenemen? Een iets grotere belbundel kan dus lonend zijn om uw maandelijkse kosten binnen de perken te houden.

Beste iPhone 4s met 200 belminuten op een rij

Bekijk hieronder het overzicht van de beste aanbieders met 200 belminuten. In dit overzicht vindt u de beste prijs van laag naar hoog met de beste aanbiedingen van dit moment bij Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Binnenkort ook 1 jaar abonnementen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren