T-Mobile: met iPhone 4S Stel Samen

Nu aan het lezen
T-Mobile: met iPhone 4S Stel Samen

T-mobile iPhone 4 stel samen abonnement

Het is nu mogelijk om je nieuwe abonnement bij T-Mobile helemaal zelf samen te stellen. Sluit nu een nieuw abonnement af, en stel je belminuten, sms en internet in zoals jij dit wenst!

De redactie zal de nieuwe abonnementen van T-Mobile dadelijk extra toelichten. Ook zal Goedkoopste-iPhone gaan kijken hoe dit abonnement zich verhoudt tot de iPhone 5. Met veel abonnementen is gebleken dat het voordeel ten opzichte van een iPhone 5 niet veel meer hoeft te kosten. In dit geval zou je dus mogelijk beter kunnen kiezen voor een iPhone 5 in plaats van een iPhone 4S.

Beste iPhone 4S T-Mobile aanbiedingen:

ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €24,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 16Gb

5000 mb

Onbep. minuten

Totaal €27,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 16Gb

2000 mb

150 minuten

Totaal €12,00 p/m

Bijbetaalprijs €25,-

Shops

Daarnaast zal de redactie van Goedkoopste-iPhone dit “Stel Samen” abonnement van T-Mobile ook gaan testen met andere providers. T-Mobile is in het verleden altijd zeer scherp en concurrerend geweest. Maar er zijn meer providers die zeer veel internet of onbeperkt SMS en bellen aanbieden. Wij zullen hier de komende weken dieper op in gaan.

In het verleden hebben de Smart Plus en iSmart abonnementen T-mobile ongekend populair gemaakt voor de iPhone. Wij zijn benieuwd of deze nieuwe manier van een abonnement samenstellen T-Mobile weer ongekend interessant en populair zal maken.

Onbeperkt internet, WhatsApp en sms’en bij T-Mobile!

Met de nieuwe abonnementen van T-Mobile kan er gekozen worden voor onbeperkt internet. Je betaalt hier wel de hoogste maandelijkse bijdrage voor. Je kunt kiezen uit internet bundels van 250MB, 500MB, 1GB, 2GB of 5GB per maand. Anders dan voorheen met de Smart Plus of iSmart abonnementen, hoeft er nu geen 4,95 meer betaald te worden wanneer je door je bundel heen was. Hieronder hebben wij de beste verbeteringen van Stel Samen nog even overzichtelijk uitgezet:

 • Geen onverwachte kosten voor internet in Nederland en buitenland
 • Toegang tot 4G netwerk zodra deze beschikbaar is..
 • Onbeperkt toegang tot WhatsApp en sturen van SMS
 • Onbeperkt bellen behoort tot de mogelijkheden voor slechts enkele euro’s extra per maand.

Lukt het niet om het juiste abonnement te vinden?

Zit je alsnog nog met een vraag, of kom je er stiekem nog steeds niet uit? Geen probleem, stel dan jouw vraag aan onze redactie door helemaal onderaan de pagina jouw vraag aan ons te stellen. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk, meestal al binnen 1 uur(!) beantwoorden!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
50%
Informatief
50%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl
Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.
 • Jannie G
  21 juli 2013 at 14:40

  Wat is tmobile duur geworden zeg wanneer je 300 belminuten en internet wilt. Kan iemand mij helpen of vertellen welk abonnement beter is?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 juli 2013 at 10:37

   Beste Jannie,

   Met 300 belminuten, zou je kunnen kiezen voor een aanbieding van Ben of Tele2. Abonnementen afgesloten bij zowel Ben als Tele2 maken gebruik van het T-Mobile netwerk. In je andere reactie hebben wij gezien dat je interesse hebt voor een iPhone 4 toestel, bij beide aanbiedingen krijg je het toestel gratis en zou je per maand voordeliger uit komen. Je keuze zou kunnen afhangen hoeveel internet je gebruikt.

   Je vind meer gegevens over beide aanbiedingen terug op onze iPhone 4 pagina.

Stel je vraag / Reageren