Release: iPhone 5 op 28 september!

Nu aan het lezen
Release: iPhone 5 op 28 september!

iPhone 5 zwartiPhone 5 vanaf 21 september te bestellen!

De nieuwe iPhone 5 is bekend en vanaf 21 september te bestellen in de voorverkoop! Vanaf 28 september zal de iPhone 5 daadwerkelijk leverbaar worden in Nederland! Bestel nu alvast als eerste de iPhone 5! Apple heeft op 5 september bekend gemaakt dat de nieuwe iPhone; iPhone 5 zal gaan heten.

Apple heeft op 12 september 2012 bekend gemaakt hoe de nieuwe iPhone 5 eruit zal komen te zien. De iPhone 5 zal nu zeer snel leverbaar worden in Nederland. Zoals het er nu voor staat zal de iPhone 5 in het wit en zwart met 16-, 32- of 64Gb te koop zijn vanaf 28 september 2012!

iPhone 5 bij T-Mobile!

Dit artikel is voor het laatst aangepast om 08:33 op vrijdag 28 september 2012. Op 21 september is de iPhone5 bij verschillende providers en grote webshops in de voorverkoop gegaan. Bekijk hieronder waar je de beste prijs krijgt!

iPhone 5 Design

Apple zal dus zeer binnenkort met de opvolger van de iPhone 4S op de markt komen. Naast geruchten over wanneer de nieuwe iPhone 5 gelanceerd zal worden, zijn er ook  al fraaie ontwerpen te vinden van creatieve mensen. Wij vinden zelf dit ontwerp erg mooi. Wanneer we de echte nieuwe iPhone van Apple kunnen verwachten is vooralsnog niet bekend.

Eerste prijs iPhone 5 bekend!

Op 12 september zijn de eerste prijzen als wel de eerste mogelijkheid tot het plaatsen van een pre-order bekend geworden! De Prijs van een losse iPhone 5 zal beginnen vanaf 699 euro met 16GB geheugen. Voor de iPhone 5 met 32GB moet 100 euro meer betaald worden (799 euro) en voor de 64GB versie nog eens een 100 euro extra (899 euro).

iPhone 5 beste aanbieding: Tele2

Indien je de iPhone 5 alvast koopt in voorverkoop met Tele2, dan starten de prijzen voor de iPhone 5 met 16GB al vanaf 150,95 met een Tele2 SmartMix 450 abonnement of v.a. 103,95 met een Vodafone 500MB 300 belminuten abonnement. De prijzen lopen hierna met enkele tientallen euro’s op voor elke bundel met minder belminuten of internet. Bekijk alvast de eerste prijzen van de iPhone 5 met Tele2, Vodafone en T-Mobile hierboven.

Eerste mogelijkheid: 28 september 2012

Tot heden werd 6 juni als eerste mogelijkheid gezien. Op 6 juni 2012 wordt jaarlijks de Worldwide Developers Conference van Apple gehouden. Alle voorgaande modellen van Apple (behalve de iPhone 4S) zijn tijdens de dagen van WWDC bekend gemaakt.

Een medewerker van Foxconn (het Chinese bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van bijna alle Apple producten) heeft in een Japans tv-programma aangegeven dat de nieuwe iPhone 5 nog in 2012 door Apple aangekondigd zal worden.

Nieuwe iPhone 5 release in september of oktober 2012

Ondanks bovenstaande geruchten over juni lijkt het toch meer voor de hand liggen dat de nieuwe iPhone 5 pas in het najaar op de markt zal verschijnen. Mocht Apple toch besluiten om de nieuwe iPhone eerder, dus tijdens de WWDC dagen te presenteren, dan betekend dit dat de iPhone 4S slechts 8 maanden als nieuwste iPhone op de markt is geweest. In de geschiedenis van Apple is een product nog nooit zo kort op de markt geweest. Dit is de voornaamste reden dat wij de nieuwe iPhone 5 niet eerder dan eind 2012 verwachten.

iOS 6 en iPhone 5

Ook zijn er aanwijzingen dat Apple rond september of oktober met een nieuwe iOS release op de markt komt. Een vernieuwde iOS versie komt meestal uit wanneer Apple met een nieuw toestel komt.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren