De goedkoopste abonnementen voor de iPhone 5S

Nu aan het lezen
De goedkoopste abonnementen voor de iPhone 5S

Goedkoopste iPhone 5SVoor een lange tijd domineerde Tele2 met abonnementen die exact gaven wat de consument zocht: weinig belminuten, zo klein mogelijk sms bundel maar wel veel internet een prima netwerk om samen te werken met bijvoorbeeld een iPhone 5S.

Dat de internet snelheden bij deze prijsstunter aanbieders iets lager lagen als bij de provider van het netwerk zelf, leek de consument maar graag genoegen te nemen. En ook de redactie van goedkoopste-iphone.nl gaf de consument daarin gelijk, evenals voorstaande instanties zoals de consumentenbond.

Nieuwe goedkope abonnement stunters

Op dit moment worden de sim only abonnementen steeds populairder. En het antwoord daarop lijkt dat meer providers bereid zijn geworden om te gaan stunten met hun abonnementen en de daarbijhorende maandlasten.

Zoals je al hebt kunnen lezen in onze iPhone 5S artikel met Telfort. Waarschijnlijk is het niet Telfort haar bedoeling, maar in onze ogen is zij een directe concurrentiestrijd aangegaan met aanbieders zoals Tele2.iPhone toestel met Telfort abonnement Je krijgt nu een bijzonder scherpe aanbieding van een iPhone 5S toestel, met weinig belminuten en veel internet. Maar voor ons gaat deze aanbieding veel verder, het is namelijk de eerste echte scherpe aanbieding in combinatie met het KPN netwerk.

Veel consumenten zien het netwerk van KPN nog steeds als het beste en snelste netwerk anno 2014. Daarover ontvangen wij ook al jaren lang mails van jullie. De abonnementen van KPN en Hi komen zelden voor in onze top 3 of top 5 van voordeligste aanbiedingen.

Telfort op het KPN netwerk

Nu is het Telfort gelukt om een zeer scherp maandbedrag neer te zetten voor het mobiele abonnement, een gegarandeerd succes als je het netwerkl gebruikt in combinatie met een iPhone 5S. Een combinatie waar veel vraag naar is.

Naast Tele2 en Telfort heeft Hollandsnieuwe ook zeer interessante aanbiedingen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
100%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren