iPhone 5s en 5C: wachten op de beste aanbieding

Nu aan het lezen
iPhone 5s en 5C: wachten op de beste aanbieding

iPhone 5s of 5c kopen?

Inmiddels zijn de iPhone 5S en iPhone 5C een week leverbaar geworden in heel Nederland. Wat kunnen wij nu opmaken? Wij hebben in elk geval inmiddels de beste aanbiedingen gevonden en online staan. Maar wat is nu het verschil met de eerdere aanbiedingen van september? En hoe gaat het nu met de iPhone 5 en 4S?

De redactie van Goedkoopste-iPhone.nl heeft het de afgelopen dagen behoorlijk druk gehad. Lange dagen zijn gemaakt om niet alleen de beste aanbiedingen voor u overzichtelijk te maken, maar de hele website moest geüpdate worden. En daar kijken we altijd naar uit, want dit is wat ons bezig houdt. Dit is wat wij leuk vinden en waar wij onze uitdaging vinden: U informeren met de beste iPhone deal van vandaag!”

calender iPhone septemberiPhone 5S en 5C acties september

Of u nu een nieuwe iPhone zoekt ter vervanging van uw huidige iPhone of dat u opzoek bent naar uw allereerste iPhone.. In beide gevallen bent u ongetwijfeld op de hoogte dat Apple in September van dit jaar 2 nieuwe iPhone toestellen gelanceerd heeft. Wij hadden al zeer snel een webwinkel gevonden in Nederland, die als eerste de iPhone 5S en 5C met 16GB geheugen verkocht.

Het wachten wordt beloond..

Voor wie het kon opbrengen om te wachten, plukt daar nu de vruchten van. Want niet alleen zijn beide toestellen flink voordeliger geworden in aanschaf, ook krijgt u dit voordeel bij het afsluiten van een kleiner abonnement. Kortom, u hoeft geen groter abonnement dan nodig af te sluiten met de laatste acties die wij op onze website hebben gevonden!

T-Mobile, Vodafone, KPN en Hi

Het zal u opgevallen zijn dat wij de scherpste aanbiedingen hebben gevonden met provider Tele2. De andere providers hebben momenteel steeds interessantere aanbiedingen, maar zijn nog niet zo interessant als de aanbiedingen van Tele2.

iPhone 5 en iPhone 4S zijn nu al aantrekkelijker geworden

Normaliter duurt het even voordat we een prijsdaling ervaren op vorige modellen van Apple. Maar sinds vorige week zijn vooral de iPhone 5 toestellen flink goedkoper geworden. De iPhone 5 met 16GB in het wit is maar liefst 50 euro voordeliger geworden met de meest populaire netwerken (als los toestel). De zwarte versie is minstens even goedkoop, maar vaak net even een paar euro duurder.

Zodra er meer aanpassingen of aanbiedingen online komen, zullen deze automatisch op onze website verschijnen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren