Beste Waardering

Nieuw: iPhone 5SE

Nu aan het lezen
Nieuw: iPhone 5SE

iPhone 5se aanbieding opnieuw-ontworpenGoed nieuws voor iedereen die een nieuwe iPhone wilt kopen, maar niet per se het laatste model of het grootste scherm nodig heeft. Er komt een geüpdatet iPhone 5s met flink betere specificaties; de iPhone 5Se.

Het lijkt erop dat Apple een flink verbeterde iPhone 5s zal introduceren. De vraag naar een 4 inch smartphone is namelijk erg groot. Dit merken ook wij onder onze bezoekers die wij via telefoon of e-mail spreken.

4 inch scherm met verbeterde functionaliteit

Veel mensen vinden de iPhone 6 en Plus toestellen te groot. Nu de voorraden bijna niet meer worden aangevuld van de iPhone 5C en 4S, zien velen zich genoodzaakt om voor een iPhone 5s te kiezen. Maar ook dit toestel begint schaarser te worden. Ten eerste is de 5S niet meer leverbaar in combinatie met een Tele2 abonnement. En ten tweede zijn ook de grotere varianten, met 32 of 64 GB geheugen, lastig leverbaar geworden.

Een andere reden is dat veel mensen graag de vlotte bediening en goede camera kwaliteit van de grotere modellen zien in een iPhone 5S (kleiner) toestel. De iPhone 5Se voorziet deze doelgroep uitstekend met ook nog eens een zeer interessante prijsstelling. Natuurlijk helemaal in combinatie met een goedkoop abonnement. Maar ook voor de losse toestellen in combinatie met Simonly zal dit nieuwe toestel van Apple een grote groep mensen aanspreken.

Pre-order, levertijd en prijzeniphone 5se 4 inch hoek

Wanneer het toestel leverbaar wordt in Nederland en de eerste pre-orders starten is nog niet bekend. Volgens berichten uit Amerika wordt er gesproken over begin 2016, wat mogelijk maart of april zou kunnen zijn. Het lijkt er voorlopig op dat de Nederlandse prijs rond de 499 euro zal komen te liggen voor het instapmodel. Of dit 16GB of 32GB of 64GB wordt, is nog niet bekend. Dit betekent dat de iPhone 5SE leverbaar zal worden vanaf €26 of €28 per maand waarbij je de 5Se gratis krijgt.

Kleuren iPhone 5SE

De nieuwe iPhone 5Se zal niet leverbaar worden in de kleurvariaties zoals we die nu kennen bij de iPhone 5 en 5S. Het lijkt er dus op dat Apple alleen de kleuren uit zal brengen die goed hebben gelopen voor de iPhone 5S, maar het nu ook goed doen bij de iPhone 6 en 6S. En blijkbaar doet Rosé het goed, want het bijna goudkleurige toestel is vervangen door de Rosé variant. Verder is het zo goed als zeker dat de 5Se ook in het Wit (Silver) en Zwart (Space gray) zal worden uitgebracht. Goed nieuws voor de 4 inch liefhebbers dus!

Info: Meer informatie verwachten wij rond April/Mei 2016.

Details
Schermgrootte

4.0 inch

Memory

16GB

Camera

8 MegaPixels

Gewicht

110 gram

Onze waardering
Wat vinden jullie?
Stem hier
Scherm
8.0
8.4
Ontwerp
9.0
8.0
Gebruiksgemak
9.0
7.6
Foto kwaliteit
7.6
8.6
Prijs toestel
9.5
6.6
Prijs / Kwaliteit abonnement
8.8
4.7
8.7
Onze waardering
7.3
Wat vinden jullie?
6 waarderingen
Bedankt voor je waardering!
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
63%
Informatief
25%
Neutraal
0%
Gehad
25%
Over de schrijver
Remco Toele

Remco doet al onderzoek naar iPhone en abonnementen sinds het bekend werd dat in 2007 de eerste iPhone toestellen naar Nederland zouden komen. Sinds 2008 schrijft hij voor Goedkoopste iPhone en maakt daarmee een belangrijk deel uit van de redactie. Met zijn grote voorliefde voor Apple producten, en kennis van de Nederlandse Telecom markt, bekijkt hij kritisch alle abonnementen en vergelijkt hij deze met alle modellen, providers en abonnementsvormen.

Stel je vraag / Reageren

Scherm
Ontwerp
Gebruiksgemak
Foto kwaliteit
Prijs toestel
Prijs / Kwaliteit abonnement