iPhone 6 voor 20 tot 30 euro per maand

Nu aan het lezen
iPhone 6 voor 20 tot 30 euro per maand

20_euro_aubHeb je een wat strakker maandbudget? Maar wil je wel zo goedkoop mogelijk uit zijn én een iPhone 6 hebben? Dan is dit de juiste pagina. Dit bericht hebben we speciaal gemaakt voor die bezoekers die op zoek zijn naar 1) een abonnement tussen de 20 en 30 euro en 2) een zo laag mogelijke prijs willen neerleggen voor de iPhone 6 16GB.

Een iPhone helemaal gratis krijgen is helaas niet mogelijk, want je betaald er uiteindelijk altijd zelf voor. Vaak is dit gespreid via een extra abonnement naast je data-abonnement, let op; geld lenen kost geld. Als je je maandelijkse lasten belangrijker vindt dan iets bijbetalen, dan hebben wij absoluut een paar leuke combinatiedeals voor je gevonden. Een abonnement bestaat uit belminuten, MB´s, SMS’jes en vaak een aanvullend abonnement om (deels) gespreide betaling van je iPhone mogelijk te maken, let op, dit is een financieringsconstructie. De iPhone is an zich niet echt goedkoop te noemen. Je zult dus dan vaak iets of soms zelfs veel moeten bijbetalen. Bekijk hieronder enkele uitgelichte iPhone 6 deals. Vaak vindt je er deals van bijvoorbeeld Tele2, Hollandsnieuwe en Ben. Dit zijn de aanbiedingen van (16 november):

Heb je een ruimer budget? Bekijk dan onze iPhone pagina´s voor maandelijkse budgetten van 20 euro of 30 euro.

Enkele iPhone 6 deals tussen de 20 tot 30 euro per maand!

ACTIE iPhone 6 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €13,00 p/m

Bijbetaalprijs €140,-

Shops
ACTIE iPhone 6 16Gb

2400 mb

350 minuten

Totaal €16,00 p/m

Bijbetaalprijs €200,-

Shops
ACTIE iPhone 6 16Gb

1000 mb

200 minuten

Totaal €25,00 p/m

Bijbetaalprijs €212,-

Shops

De leukste deals rond de 20 euro!

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Geld lenen kost geld klein

Liever een iPhone 6 met een abonnement van €10 tot €20 per maand? Bekijk dan de iPhone 6 voor 10 tot 20 euro per maand pagina. Extra MB’s of belminuten kunnen altijd later ook nog worden toegevoegd. Mocht het type iPhone dat je zoekt niet op deze pagina staan, dan adviseren wij je om onze vergelijkingsmodule te gebruiken om alsnog zo goedkoop mogelijk bijvoorbeeld een iPhone 6 of 6 Plus te krijgen.

Heb je een ruimer budget? Bekijk dan onze iPhone pagina´s voor maandelijkse budgetten van 20 euro of 30 euro.

Laatste update 16 november 2017.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
25%
Informatief
50%
Neutraal
25%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren