Levertijd iPhone 6, 5s en 4s aanbiedingen

Nu aan het lezen
Levertijd iPhone 6, 5s en 4s aanbiedingen

Langzaam maar zeker komt september 2014 inzicht, altijd een belangrijk moment in Apple-land. En ook wij hebben weer nieuwtjes te melden over de iPhone 6, verwachte levertijden, de best lopende acties en andere interessante abonnement informatie.

iPhone 6 met Tele2 aanbieidng in het zwart goud of wit

  • iPhone 6, september 2014
  • Meest geliefde bundels
  • iPhone 5s en 4S
  • Leuke acties

Verwachting, iPhone 6

Zoals het er nu naar uit ziet, zal de nieuwe iPhone 6 in september 2014 het daglicht gaan zien. Vele nieuwssites melden dat de iPhone 6 per direct (in september) leverbaar zal zijn in Nederland. Wij zijn iets terughoudender, een mooi streven, maar nooit eerder vertoond. Onze tip is dan ook om minimaal oktober of november aan te houden als beschikbare leverdatum. Het lijkt nu zo goed als zeker dat de iPhone 6 in twee modellen/groottes uitgebracht zal worden. Berichten bereiken ons dat Apple problemen heeft met productie van de iPhone 6 met het grootste scherm. Wij verwachten vanaf eind september/oktober of november de iPhone 6 met het kleinste scherm als eerst leverbaar.

Wil je of kun je niet tot oktober/november of december wachten? Kies dan voor een iPhone 5s, bekijk dan op onze speciale iPhone 5s pagina de laatste tips en informatie. Wil je graag meer lezen over de iPhone 6? Lees meer over de iPhone 6

Meest geliefde bundels

Ondertussen hebben honderden bezoekers de afgelopen maanden hun mening gegeven op onze vraag: “Wat is jouw ideale abonnement?” en “Wat is jouw ideale belbundel?”. En het is over duidelijk: een belbundel met 100 minuten en een 500MB of 1000MB internet bundel is ver uit het meest geliefd. Zoals je kunt zien, geeft de grootste groep van onze bezoekers de voorkeur aan een belbundel van 100 minuten met een internet bundel van 500 MB of 1000 MB. En daar gaat het nu helaas nog veel mis met iPhone aanbiedingen. Voor aanbiedingen met 100 minuten dient er nog behoorlijk veel worden bij betaald voor een iPhone 5S toestel. Met een iPhone 4S zijn er wel interessante iPhone acties te vinden:

Leuke acties

De best lopende toestellen van dit moment zijn de iPhone 5S en de 4S. De iPhone 4S is al zeer voordelig met kleine belbundels en iets grotere internet bundels. Om de iPhone 5S met zo min mogelijk bijbetaling te ontvangen dien je een grotere belbundel en/of internet bundel af te sluiten.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Remco Toele

Remco doet al onderzoek naar iPhone en abonnementen sinds het bekend werd dat in 2007 de eerste iPhone toestellen naar Nederland zouden komen. Sinds 2008 schrijft hij voor Goedkoopste iPhone en maakt daarmee een belangrijk deel uit van de redactie. Met zijn grote voorliefde voor Apple producten, en kennis van de Nederlandse Telecom markt, bekijkt hij kritisch alle abonnementen en vergelijkt hij deze met alle modellen, providers en abonnementsvormen.

Stel je vraag / Reageren