KPN

iPhone 5 nu bij KPN met zeer flexibel abonnement

Nu aan het lezen
iPhone 5 nu bij KPN met zeer flexibel abonnement

Bij KPN zelf is de iPhone 5 helaas uitverkocht en komt deze ook niet meer beschikbaar. Bij sommige webshops is het echter nog wel mogelijk om een nieuwe iPhone 5 aan te schaffen met KPN abonnement.

Internet

De bel- en internet abonnementen van 100 belminuten zijn nu ook mogelijk geworden om te kiezen met 0MB, 250MB, 1000MB of 2500MB internet. De combinatie van 250 belminuten met 1000 MB internet vinden wij de beste keuze. Indien u kiest voor 0MB of 250 MB moet u zich er van bewust zijn dat u hier niet overheen gaat.

Ons advies zal zijn om te kiezen voor een abonnement met minimaal 500MB internet per maand. De meeste mensen zullen hier meer dan voldoende aan hebben. Weet je van jezelf dat je meer gebruikt, dan raden wij aan om voor relatief weinig extra kosten een hogere belbundel te nemen. Na een periode van 2 jaar betaal je uiteindelijk slechts enkele tientallen euro’s extra. Hiervoor krijg je wel de zekerheid dat je langer binnen je internet bundel blijft en zo dus eventueel extra kosten voor verbruik voorkomt.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren