5 maart 2012: T-Mobile abonnementen fors duurder

Nu aan het lezen
5 maart 2012: T-Mobile abonnementen fors duurder

Na 5 maart zullen de abonnementen van T-Mobile fors duurder worden. Sta je op het punt om een nieuw abonnement af te sluiten, dan doe je er goed aan om dit voor 5 maart 2012 te doen.

Vooral de iSmart abonnementen zullen behoorlijk duurder worden. De goedkoopste bundel kost nu nog €29,50 per maand, het lijkt erop dat voor deze zelfde bundel straks €37,50 betaald moet worden. Je krijgt hier wel een datalimiet van 1.000MB voor. Voorheen kreeg je bij dit bundel van 75 belminuten 500MB internet.

Meest verkocht

Het meest verkocht abonnement van T-Mobile is de iSmart 300 belminuten met onbeperkt internet voor 2 jaar. Voor dit abonnement betaal je nu nog €42,50 per maand. Na 5 maart, is de verwachting dat je voor ditzelfde abonnement €59,50 gaat betalen. Je krijgt hiervoor wel 1750* MB (1.7 GB) aan data verkeer op hoge snelheid (7.2 Mbps).

Onbeperkt SMS

Je krijgt bij de nieuwe iSmart abonnementen straks niet alleen een hoger data limit, ook zal er de zogeheten “onbeperkt sms” aan het iSmart bundel worden toegevoegd. Dit zal in de praktijk neerkomen op ongeveer 2500* smsjes per maand.

Smart Plus bundels

Het lijkt er tot nu toe op dat de prijzen van alle Smart Plus bundels gelijk zullen blijven. Momenteel geldt voor de Smart Plus bundels wel een actie tarief van 2 of 9 maanden lang 50% korting op het 1 of 2 jarig abonnement. Wij hebben geen aanwijzingen kunnen vinden of deze actie straks zal stoppen per 5 maart 2012.

Conclusie

De vraag is of u al deze MB’s aan dataverkeer wel nodig heeft. Verschillende onderzoeken geven aan dat 500 MB per maand meer dan voldoende is voor de meeste Nederlanders.

*Het aantal MB’s dataverkeer en het aantal SMS binnen onbeperkt kan nog gewijzigd worden door T-Mobile. Deze gegevens zijn ons te hoor gekomen, en kunnen dus nog afwijken.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Maarten
  20 maart 2012 at 05:58

  Hoi, Ik heb een abonnement bij Vodafone. Ik wilde een 1 jarig contract afsluiten. Op internet staat bij my vodafone dat ik een 2 jarig contract heb. Nu heb ik dit op mijn contract nagelezen, maar daar staat dat ik een contractduur heb van 0 maanden. Dit is dus helemaal verkeerd gegaan. Weet iemand wat ik nu kan doen? Groetjes Maarten

 • Anemieke
  28 februari 2012 at 11:47

  Ja, wat moet ik met 2500 sms’jes? En 1700 mb aan internet? Ik wil wel 200 belminuten en betaal straks extra veel omdat ik vanalles krijg waar ik biet voor betaal! 🙁

 • Peter
  28 februari 2012 at 11:00

  Ja inderdaad! In de landen om ons heen word mobiel internetten steeds goedkoper en in ons land zijn de prijzen de laatste jaar verdubbeld! Grr..

 • Tjeerd
  28 februari 2012 at 10:42

  Gaan ze nu al weer omhoog met hun prijzen?! Waarom is mobiel bellen zo duur aan het worden? Mijn bellen internet (50 mbit) en tv is zelfs nog veel goedkoper! Echt belachelijk dit.

Stel je vraag / Reageren