Apple stelt lancering van de iPhone 5 uit

Nu aan het lezen
Apple stelt lancering van de iPhone 5 uit

Het is inmiddels duidelijk geworden: Apple heeft totaal geen haast met het lanceren van de iPhone 5. Zij heeft er eerst voor gekozen om de iPhone 4S uit te brengen. De specificaties van de iPhone 4S liegen er niet om. De iPhone is maar liefst 62% sneller dan zijn voorganger, de iPhone 4. Hierom lijkt het erop dat Apple de lancering van de iPhone 5 voorlopig even uitstelt.

Analisten gaan er vanuit dat er mogelijk meerdere prototypes bestaan van de iPhone 5. Dat er ook rekening gehouden moet worden met het feit het niet waarschijnlijk is dat Apple de nieuwe iPhone 5 voor 2012 op de markt zal brengen. Analisten wijzen op het succes van de iPhone 4S sinds de verkoop vorige week is gestart in America. Maar liefst 1 miljoen toestellen gingen de eerste dag over de toonbank!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  20 december 2011 at 13:54

  Beste Nora, graag gedaan!

  Wat betreft de snelheid, dit staat in de voorwaarde van T-Mobile:

  “Dataverbinding heeft een download/upload snelheid van max. 7.2 Mbps/768 Kbps. In combinatie met de onbeperkt internet Voordeelbundel van T-Mobile wordt, na het overschrijden van het data-tegoed, de snelheid automatisch gewijzigd naar maximaal 64/64 Kbps. Via de klantenservice kan voor € 10,- per keer het datategoed en snelheid hersteld worden. Hotspot gebruik binnen Nederland is inbegrepen”

  Wij vrezen dat de download snelheid van 64 / 64 kb/s voor video face-to-face gesprekken niet voldoende zal zijn. Het is echter wel mogelijk om de snelheid weer te verhogen voor slechts 10 euro via de klantenservice van T-Mobile.

  • Nora
   20 december 2011 at 17:24

   Beste redactie, wederom weer bedankt voor alle informatie. Ik denk dat ik dan voor t-mobile zal gaan. Ik zal waarschijnlijk ook gebruik maken van wifi, zodat ik dit goed kan combineren met mijn limiet.

 • Nora
  19 december 2011 at 23:28

  Hallo, ik zit min of meer met een dilemma, ik wil de iphone 4s 16gb halen alleen twijfel welke abonnement ik moet nemen. Ik weet nu al dat ik zoveel mogelijk gebruik van skype zal maken en dus een abonnement wil hebben waar ik niet over mijn internet limiet kom. Raden jullie mij dan aan om voor t-mobile te gaan? zij hanteren namelijk een onbeperkt limiet. Echter betaal ik hier van voor het toestel 179 euro en 42,50 pm. Of zal ik me aansluiten bij vodafone waar ik het toestel gratis krijg, maar wel 1.4 gb mobiel internet heb en maandelijks 55 p.m betaal ( eerste 4 maanden 27.50) Ik ben bang dat ik bij vodafone het limiet overschrijdt en zo maandelijks meer kosten zal maken. Verder gaat het mij dus meer om gebruik van skype dan het aantal belminuten, ik bel namelijk heel weinig en merendeels van de gesprekken zijn naar het buitenland ( vandaar skype)

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   20 december 2011 at 09:20

   Beste Nora, goedemorgen.

   Wij begrijpen jouw dilemma, en het belang van Skype. Een paar dingen zijn voor jouw belangrijk om rekening mee te houden.

   1) Er is van enkele providers bekend geworden dat zij (in mindere mate of actief) Voice over IP diensten, zoals Skype, blokken of proberen te blokkeren. Waar je deze problemen mogelijk het meest zou kunnen tegenkomen is bij Vodafone en KPN. T-Mobile zou hierdoor mogelijk de beste keuze voor jou zijn.

   2) Onbeperkt internet is altijd fijn wanneer dit mogelijk is. Zo weet je immers zeker dat je in elk geval binnen je maandelijkse kosten blijft wat betreft dataverkeer. Wel zijn wij van mening dat 1,4 GB, ook al gebruik je Skype, meer dan voldoende zou moeten zijn. Pas wanneer je zeer vaak youtube films bekijkt of Face-time zal gaan bellen neemt het dataverkeer behoorlijk toe.

   Wij raden je aan, en in het bijzonder deze week, om onze website en met name de December aanbiedingen in de gaten te houden. Het zou wel eens kunnen zijn dat T-Mobile vandaag of morgen met een zeer interessante aanbieding komt namelijk!

   Conclusie: ons advies aan jou zou zijn om voor T-Mobile te kiezen.

   Mocht je nog verdere vragen hebben, dan horen wij dit graag!

   Mvg,
   Redactie Goedkoopste-iPhone.nl

   • Nora
    20 december 2011 at 12:56

    Beste Redactie,

    Hartelijk dank voor je reactie, Het is me allemaal duidelijk geworden en ik denk ook dat ik voor t-mobile zal gaan. Met name, omdat het merendeels face-to face gesprekken zullen zijn met skype. Echter weet ik dat je als je een bepaalde limiet overschijdt het internet wat trager zal zijn dan gebruikelijk. Heb jij enig idee of dit erg traag zal zijn of valt dat gewoon mee. Ik ben benieuwd naar de aanbiedingen ik zal de site in de gaten houden, Merci!!

 • Henk
  19 december 2011 at 15:11

  is de iPhone 4s kleiner als de gewone iPhone 4? en wat zijn nu precies de verschillen er tussen?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   19 december 2011 at 15:55

   Beste Henk,

   De iPhone 4S is exact even groot als de iPhone 4. Het grote verschil zit hem van binnen. Daar heeft de 4S versie in het kort gezegd een veel snellere processor gekregen en een verbeterde camera (nog wel 5MP) met dubbele flits voor als het donker is. Daarmee ook verbeterde ondersteuning van iOS 5 en is spraakherkenning van Siri enkel beschikbaar op de 4S.

   Bij de 4S kan er nu ook gekozen worden voor een 64GB versie naast de 32 en 16GB variant. Waarbij een iPhone 4 nog enkel gekocht kan worden met 8GB intern geheugen. (Als u echt wilt zijn er nog wel enkele 16GB versies van de iPhone 4 in omloop).

   Meer verschillen leest u hier

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  21 oktober 2011 at 13:18

  Hallo Rob, het kan nog wel even duren voordat Apple met de nieuwe iPhone 5 op de markt zal verschijnen. En voordat deze in Nederland te koop zal zijn. Dan zal hij ook nog een stukje duurder zijn dan de momenteel best aantrekkelijke prijs van de iPhone 4S!

 • Rob
  21 oktober 2011 at 13:14

  Wat moet ik doen, zal ik nu voor de iPhone 4S gaan, of toch nog even een paar maanden wachten op de iPhone 5? Weten jullie wanneer deze komt?

Stel je vraag / Reageren