iPhone 6S + Tele2 = Altijd 4G internetten

Nu aan het lezen
iPhone 6S + Tele2 = Altijd 4G internetten

De iPhone 6S met Tele2; altijd 4G!Zoals je van ons gewend bent zoeken wij altijd de goedkoopste iPhone abonnementen voor je uit. Op deze pagina zijn de aanbiedingen te vinden van een iPhone 6S aangevuld met een Tele2 abonnement inclusief 4G. Wij houden de aanbiedingen continu in de gaten waardoor je altijd de goedkoopste optie te zien krijgt!

Beste iPhone 6S Tele2 Deal

De iPhone 6S is bij Tele2 in meerdere kleuren leverbaar; Space Gray, Silver, Rose Gold en Gold. Heb je een ruimer budget en betaal je per maand €4,- meer dan ontvang je 4000 mb en kun je onbeperkt bellen en sms’en. Kies je voor een databundel boven de 1GB dan kun je standaard onbeperkt bellen en sms’en bij Tele2. Als je deze aanbieding vergelijkt met Vodafone dan scheelt dit al snel minstens een tientje. Ook bij T-Mobile betaal je voor hetzelfde abonnement een paar euro meer. Omdat je het geheugen van een iPhone niet uit kunt breiden is de 64GB variant erg populair op dit moment. Dit betekent dat er ook interessante deals zijn! Het Tele2 abonnement van 4000 mb werkt uitstekend in combinatie met de iPhone 6S 16GB en 64GB, die je als los toestel kunt kopen of via een aanvullend toestel abonnement! Let op; geld lenen kost geld.

Bij Tele2 altijd 4G Netwerk

Voorheen maakte Tele2 gebruik van het T-Mobile netwerk, maar tegenwoordig hebben zij een eigen netwerk waarbij elke Tele2 klant automatisch gebruik maakt van het 4G netwerk. Wij raden 4G abonnementen aan omdat het 4G netwerk sneller en stabieler is. Ook zijn de meeste nieuwe smartphones voorzien van een 4G optie. Uiteraard moet je iPhone wel 4G ondersteunen, voor de 6S is dit absoluut het geval.

Instellen 4G op je iPhone 6S

Een iPhone staat niet altijd standaard juist ingesteld voor 4G, dan moet je zelf nog even de instellingen aanpassen om ook echt van 4G gebruik te kunnen maken. Dit doe je op een iPhone via instellingen – mobiel netwerk – gesprekken en data – en kies voor 4G.

iPhone 6S versus iPhone 6

Waarom zou je voor de 6S moeten kiezen? Op het eerste gezicht lijkt de 6S erg veel op de iPhone 6, maar de hardware is wel degelijk verbeterd en daarnaast zijn er een aantal extra functies aan het model toegevoegd zoals het 3D-Touchscreen. Wil je dus het nieuwste van het nieuwste dan is de iPhone 6S een zeer goede upgrade! Bekijk ook de verschillen tussen de iPhone 6 en 6S.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren