Telfort abonnementen standaard met 4G

Nu aan het lezen
Telfort abonnementen standaard met 4G

Telfort-4g-abonnement-voor-iPhoneDe nieuwe bundels van Telfort

Uit een recent persbericht van 4 juli 2016, is naar voren gekomen dat Telfort haar nieuwe mobiele abonnementen heeft geïntroduceerd. Vanaf begin juli is het mogelijk om dit nieuwe mobiele abonnement aan te vragen. Bij deze mobiele abonnementen mét internet, zit standaard 4G inbegrepen. De vraag naar 4G is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Smartphone gebruikers nemen toe en de behoefte naar informatie, filmpjes, foto’s te bekijken is niet nieuw, maar gebruikers willen graag snel en betrouwbaar internet om snel aan hun behoefte te komen. Dit is een zeer positieve ontwikkeling voor iPhone-gebruikers die normaal dure abonnementen moeten afsluiten bij KPN, Vodafone of T-Mobile om gebruik te kunnen maken van het 4G netwerk. Lees nu waarom een iPhone abonnement van Telfort bij jou past.

Telfort abonnementen

iPhone 6S nu ook met Telfort op 4G

De nieuwe Telfort abonnementen moeten voor jou als iPhone-gebruiker veel voordelen opleveren en dat doen zij ook. Door kwaliteit en een juiste prijs te hanteren is Telfort een goede provider. Het zelf aanpassen van een persoonlijk abonnement wordt geschrapt om de eenvoud terug te brengen naar de klant toe. Er is bij het ontwikkelen van deze abonnementen rekening gehouden met verschillende soorten gebruikers, van de traditionele beller tot de internetmaniak. Ben je al klant van Telfort, dan krijg je nogmaals 30% meer belminuten en tot 50% extra MB’s extra voor niks!

De interessantste iPhone abonnementen van Telfort

Bundel MB’s Belminuten Abonnementsprijs
Meer bellen en internetten 1000 MB 300 minuten per maand € 15,- per maand*
Meer internet 2000 MB 300 minuten per maand € 18,- per maand*
Internetmaniak 3000 MB Onbeperkt bellen per maand € 27,50 per maand*

* exclusief € 10,- aansluitkosten

Alle internetbundels van Telfort zijn standaard voorzien van 4G internet. 4G internet is op dit moment het snelste mobiele internet die te verkrijgen is op de Nederlandse telecommarkt. Dankzij het 4G internet kun jij als gebruiker super snelsurfen, gekke filmpjes kijken op Youtube, jouw fietstocht live streamen via Facebook, maar ook je lievelingsmuziek luisteren via Spotify via je iPhone. De gemiddelde snelheden die met het 4G netwerk kunnen worden behaald zijn 20 Mbit per seconde downloadsnelheid en 10 Mbit per seconde uploadsnelheid. Vergelijk nu via Goedkoopste-iphone.nl de Telfort iPhone abonnementen.

Voordelen van Telfort 4G abonnementen

Haal meer voordeel uit je iPhone Telfort bundel door onderstaande voordelen:

  • Je mag je overgebleven data en belminuten van de maand ervoor en zijn 3 maanden lang geldig
  • Ben je klant van Telfort, dan ontvang je 30% meer belminuten en tot 50% meer MB’s per maand
  • Combineer Telfort Thuis met een mobiel internetabonnement en krijg € 5,- korting op je maandbedrag
  • Standaard 4G bij een internetbundel
  • Telfort maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN, zo heb je landelijke internetdekking en een zeer uitgebreid 4G netwerkdekking

4G dekking Telfort

Telfort maakt gebruik van het veilige en betrouwbare netwerk van KPN. KPN heeft volledig landelijke dekking, waardoor je altijd met je iPhone bereikbaar bent en een internetverbinding hebt. Bijna door heel Nederland is er 4G dekking beschikbaar voor snel internet. Mocht je twijfelen of je 4G dekking hebt in jouw buurt, vraag ons om advies.

iPhone Telfort abonnement

Welk iPhone Telfort abonnement past het beste bij jou? Dankzij de nieuwe abonnementen met 4G van Telfort kun jij jouw Telfort iPhone abonnement uitkiezen die bij je past op basis van internetbundel. Zoek nu rechts de beste Telfort iPhone abonnementen deal op dit moment!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
100%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren