Je nieuwe iPhone verzekeren, goed idee of toch niet?!

Nu aan het lezen
Je nieuwe iPhone verzekeren, goed idee of toch niet?!

Phone banners Image Banner 300 x 250Bij het afsluiten van je abonnement (met iPhone) wordt deze vraag eigenlijk altijd wel subtiel gesteld. En veel mensen kiezen ervoor om per definitie op “nee” te klikken. Maar is dit wel zo verstandig?! Wellicht een goed idee om op dat moment inderdaad nee te kiezen, maar daarna Klikzeker.nl eens te bekijken. Ze hebben namelijk een interessante propositie!

Bij Klikzeker kan je een productverzekering in een paar muisklikken voor bijvoorbeeld je iPhone. Maar ook alle andere elektronica, fietsen en bijvoorbeeld zelfs e-bikes. De mogelijkheden van Klikzeker gaan veel verder dan de gebruikelijke garanties: zowel beschadigingen, bedienings-fouten en verlies als gevolg van diefstal is verzekerd.

Apparatuur beschermen – snel en zonder risico’s

Wel zo handig; alle verzekeringsproducten van Klikzeker hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders. Zo betaal je een éénmalig bedrag en bepaal je de tijdsduur van het contract helemaal zelf. En het registratieproces is uitermate simpel; je moet alleen een geldig e-mail adres invullen en een omschrijving van het product dat je wilt verzekeren.

Eenvoudige schadeafhandeling

Ook de schadeafhandeling is heel eenvoudig: je kunt de schade of eventueel verlies 24 uur per dag online melden. Klikzeker zorgt onmiddellijk voor reparatie, vervanging of vergoeding. Bekijk de advertentie voor meer informatie en het eventueel afsluiten van een verzekering voor je splinternieuwe iPhone (maar dan natuurlijk zonder de “splinters”…)

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren