Studentmobiel is vanaf nu Mobiel.nl

Nu aan het lezen
Studentmobiel is vanaf nu Mobiel.nl

Studentmobiel.nl is nu Mobiel.nl gewordenÉén van Nederlands goedkoopste telecomwebshops Studentmobiel.nl is per zaterdag 5 maart 12:00 Mobiel.nl geworden! Mobiel.nl geeft aan dat naast de naamsverandering eigenlijk alles hetzelfde blijft; “hetzelfde bedrijf, dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen“. De website is vanaf nu alleen nu nog makkelijker te vinden en te herkennen.

De website Studentmobiel.nl was al sinds 2000 actief met deze naam / website en is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke online verkooppunten van mobiele abonnementen en telefoons. Via de website worden maar liefst 1,5 miljoen klanten geholpen bij het afsluiten van een mobiel abonnement. Het mag geen groot geheim zijn dat Studentmobiel.nl altijd heeft moeten vechten om duidelijk te maken dat de website niet alleen voor studenten is, de website is er voor álle bezoekers, consumenten maar ook zakelijke klanten. Om de samenhang met het woord “student” voor ééns en altijd schoon schip te maken wordt de naam gewijzigd naar Mobiel.nl.

De nieuwe naam en de bijbehorende nieuwe huisstijl zullen geleidelijk worden geïntroduceerd. Op deze manier kunnen klanten wennen aan de naamswijziging. We hebben veel loyale klanten die erg tevreden zijn met onze service. Voor deze klanten willen we benadrukken dat we nog steeds hetzelfde bedrijf zijn, met dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen“, zegt eigenaar Thomas Borsboom.

Qua beleid geeft Mobiel.nl aan dat er niets zal veranderen. Maar het bedrijf heeft wel degelijk nieuwe ambities en duidelijke doelstellingen gesteld. Zo geeft Mobiel.nl aan dat “Ons ultieme doel is dat iedereen in Nederland, die op zoek is naar een mobiel abonnement of toestel, eerst aan Mobiel.nl denkt.“. Studentmobiel.nl was al sinds vele jaren een vooraanstaande telecomwebshop die goed bij de doelgroep past van Goedkoopste-iPhone.nl, onder de naam Mobiel.nl zal dit met trotst worden doorgezet.

Het Goedkoopste-iPhone.nl team wenst Mobiel.nl ontzettend veel succes met deze nieuwe koers.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
100%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren