Wat kunnen we verwachten van de iPhone 7S?!

Nu aan het lezen
Wat kunnen we verwachten van de iPhone 7S?!

Concept iPhone 7S (Plus)Ondanks dat de iPhone 7 weer veel Apple liefhebbers blij hebben gemaakt met de beste iPhone die ooit gemaakt is volgens Tim Cook, begint Apple al weer met het verspreiden van geruchten over de opvolger van de iPhone 7. Echter is het de vraag of het een iPhone 7S gaat worden of slaan ze die over en wordt het de iPhone 8? Alles heeft te maken met het 10e verjaardag van Apple iPhone.

iPhone 7S of de iPhone 8?

Volgens Appleinsider, een zeer betrouwbare bron als het gaat om geruchten over Apple-producten, meldt dat er iets geweldigs staat te gaan gebeuren bij de 10e verjaardag van Apple iPhone. Wordt het de iPhone 7S of de iPhone 8? Als je op zoek gaat naar de iPhone 7S op het internet is hier toch bijzonder weinig over te vinden op het web. Zelfs betrouwbare bronnen hebben het nog niet gehad over de iPhone 7S.

Wat gaat er veranderen ten opzichte van de vorige iPhone?

Volgens een informant van Appleinsider blijft het formaat van het huidige toestel gelijk, hier zal niks aan worden veranderd. Wat vind jij? Moet Apple met een groter formaat komen of moet het zich vasthouden aan het huidige formaat, 4,7 inch voor de normale versie en 5,5 inch voor de Plus-versie? Er gaat een gerucht dat Apple de iPhone 7S en 7S Plus overslaat om haar grootste concurrent, Samsung, een stapje voor te zijn en gelijk de iPhone 8 te lanceren

Design

Apple is op dit moment al bezig met het testen van prototypes en daarvan heeft eentje een “glass sandwich chassis”. Wat wil dit nou precies zeggen? Het is een design waarbij zowel de voorkant als de achterkant van glas is. Dit is wel een verandering ten opzichte van de iPhone 5 tot 7. Deze toestellen hadden een aluminium design. De iPhone 4 en 4S hadden wel een glazen design. Ze zijn dus oudere designs aan het testen.

Alle geruchten op een rijtje

Om de Applefans een WoW-factor te geven moet Apple zeker met iets tofs komen. Er gaan geruchten dat het met een model komt die een (curved) OLED-scherm heeft. OLED-schermen komen tot heden voor in de curved televisies. Dit zijn de nieuwe generaties schermen voor de tv’s, maar tot op heden zeer prijzig. Het heeft een 4K Ultra HD resolutie. Dit betekent dat Apple met 3 versies van de iPhone 7S of 8 gaat komen.

Echter zijn er nog meer geruchten, want ook de home-button zal gaan verdwijnen. Dit zal een vitual button gaan worden. De A10 processor zal worden vervangen door een nog krachterige, ja wat zal het ook anders, door een A11 processor. De laatste tijden hebben wij veel gehoord over het draadloos opladen van apparaten. De nieuwe iPhone moet ook over die mogelijkheid beschikken. Minder draden, we love it!

Tot slot

De iPhone 7S of 8 zal hoe dan ook een spectaculair toestel moeten worden. Veel geruchten gaan in de ronde, maar wat moeten we geloven? We gaan het volgend jaar zien, want in september zal hij worden gereleased. Wij kijken er al naar uit!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
100%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

 • Ingrid
  4 december 2016 at 14:22

  Wat kost een iPhone 6 groot scherm?

  • 4 december 2016 at 20:34

   Hallo Ingrid, er zijn nogal wat prijsverschillen te geven. Om je gericht advies te geven is het belangrijk om te weten of je een los toestel wilt kopen of in combinatie met een abonnement. En als dit mét abonnement is, welke provider heb je het liefst en hoe ziet je bel/internet gedrag er ongeveer uit?

  • chantal
   18 januari 2017 at 15:29

   ik heb mijn iphone 5s nu 3jaar. wat is het verstandigste om te doen?. een telefoon met abbo heb ik nog niet. iphone bevalt me prima.
   maar ik twijfel tussen iphone en Samsung van wegen de opslag en camera

   • 25 januari 2017 at 22:49

    Hallo Chantal,

    Als de telefoon nog goed functioneel is dan, wat zou dan de reden zijn om deze weg te doen? Wanneer de opslag te weinig is dan zou het een optie kunnen zijn om foto’s en video’s naar Google Drive of iCloud te zetten. Met een App is dit heel simpel, en kun je er altijd nog bij. Wel even opletten dat je dit bij voorkeur op de WiFi doet, tenzij de internetbundel groot genoeg is.

    Overstappen naar een Simonly abonnement kunnen wij wel aanraden, wanneer je ooit voor het toestel hebt betaald, bestaat de kans dat je nu teveel betaald per maand.

    Bij de vorige modellen van Samsung Galaxy kan er inderdaad redelijk gemakkelijk geheugen uitgebreid worden. In de nieuwste modellen en toekomstige modellen lijkt het erop dat dit ook niet meer mogelijk is bij Samsung. Reden is dat de telefoon instabiel kan worden door uitbreiding van langzame geheugen. Dit is tevens de reden vanuit Apple om hier voor de iPhone niet voor te kiezen.

Stel je vraag / Reageren