Even voorstellen: ons redactie team!

Laura schrijft sinds januari 2014 voor Goedkoopste iPhone en maakt hiermee deel uit van het nieuwe redactie team. Met haar voorliefde voor Apple producten, en voor de Nederlandse taal, beantwoord zij graag al uw vragen! Laura is een aanwinst voor ons team. Met name met haar inspanning om de goedkoopste nieuwe abonnementen en aanbiedingen met de iPhone 6 te vinden bij de beste online webshops en Providers.

Remco doet al onderzoek naar iPhone en abonnementen sinds het bekend werd dat in 2007 de eerste iPhone toestellen naar Nederland zouden komen. Sinds 2008 schrijft hij voor Goedkoopste iPhone en maakt daarmee een belangrijk deel uit van de redactie. Met zijn grote voorliefde voor Apple producten, en kennis van de Nederlandse Telecom markt, bekijkt hij kritisch alle abonnementen en vergelijkt hij deze met alle modellen, providers en abonnementsvormen.

Ronald is onderdeel van ons team en beantwoord graag al jouw vragen per telefoon of reactie formulier. Zijn kennis gaat verder dan enkel de iPhone. Ronald heeft een brede interesse voor alle smartphones en alles in de combinatie tussen vaste en mobiele telefonie. Ook voor technische vragen kun je bij hem terecht, en is daarmee altijd bezig met research voor de goedkoopste iPhone toestellen en abonnementen!