Prijzen

Met de huidige (torenhoge) prijzen van de nieuwe abonnementen is het slim om van te voren goed duidelijk te krijgen wat u precies verbruikt aan internet en belminuten. Als u straks elke maand 100 of 150 belminuten en 250MB aan databundel overhoud, betekend dit dat u straks nog wel 12 of 24 maanden vast zit aan een te duur abonnement.

Wat verbruikt u nu?

Het is dus goed om nu te weten wat u precies gebruikt, of zal gaan gebruiken. Bent u momenteel al in het bezit van een smartphone? Het maakt niet uit of dit een iPhone of een Android is. U kunt dan gebruik maken de handige app die u al binnen een aantal dagen inzicht geeft in wat u daadwerkelijk verbruikt. Deze slimme App is helemaal gratis en geeft u waardevolle informatie wat u per dag of maand gebruikt. De App werkt met alle abonnementen en providers. U kunt de Applicatie downloaden bij KPN.com, of in de Apple/Android store.

iPhone 4S modellen

De iPhone 4 16GB uitvoering was het populairste model over 2010. Apple heeft ervoor gekozen om dit model te vervangen door de iPhone 4 met 8GB intern geheugen. Wilt u dus graag 16GB dan dient u te kiezen voor de opvolger iPhone 4S 16GB. Vanaf 28 oktober is de iPhone 4S enkel nog te koop met een abonnement van T-Mobile, KPN of Vodafone. Wij hopen dat hier snel meer aanbieders bij komen zodat er nog meer leuke aanbiedingen van de iPhone 4s op de markt zullen verschijnen. De iPhone 4S is verder nog te bestellen met 32GB en 64GB intern geheugen.

Niet meer zoeken maar vinden!

iPhone-vergelijker-pijltje Via onze iPhone vergelijker vind je gemakkelijk de beste deals bij meer dan 20 webwinkels!

Vergelijk verschillende abonnementen met de iPhone 4S

Hieronder kunt u alle bedragen voor het toestel vergelijken. daarnaast hebben wij ook de maandelijkse kosten voor het abonnement in dit overzicht verwerkt.

Met een duurder abonnement (Vodafone vanaf €40 per maand) is de iPhone 4S bijna €60 goedkoper dan bij een abonnement van T-Mobile die starten vanaf €29,50 of bij KPN (hi) vanaf €32,50. Bij deze laatste 2 abonnementen moet er wel iets meer voor de iPhone 4S betaald worden.

Bij T-Mobile krijgt u op dit moment het meest waar voor uw geld. Bij het instap abonnement, de iSmart 150 Bel/SMS krijgt u al een databundel van 500MB, wat voor de meeste mensen ruim voldoende zal zijn.

Vodafone geeft u 2 maal zoveel dataverkeer, namelijk 1000MB maar daarvoor betaalt u wel €10 meer en terwijl u hier wel 50 belminuten minder voor krijgt.

Besparen is Voordeel

U kunt uiteindelijk dus een hoop besparen. U dient hiervoor goed de afweging te maken of u meer belt of meer internet met uw nieuwe iPhone.

Het voordeel kan al snel oplopen tot €300 over een periode van 24 maanden. Het gaat dan om een vergelijkbaar abonnement van de verschillende netwerken.

Extra informatie (Web)Winkels: Wij bieden enkel de goedkoopste iPhone 4S prijzen van winkels en webshops waar een Thuiswinkel Waarborg is afgegeven. Daarnaast moet het voor u mogelijk zijn om op verschillende manieren veilig en gemakkelijk te betalen. Bij sommige Webwinkels kunt u ook langsgaan en pinnen als u dit wenst.

Let goed dat u de logo’s zoals hiernaast afgebeeld ziet voordat u betaald. In sommige gevallen kunt u ook kiezen voor een Rembourszending.

U betaald dan aan de postbode bij aflevering.

Bekijk de beste Prijzen & Abonnementen

 • Patric
  19 december 2013 at 18:58

  je adverteert met iPhone 5 nu voor 18 euro!
  nou, die wil ik wel, kan hem alleen niet vinden.
  mail me met de aanbieding,
  mvg
  Patric

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   21 december 2013 at 19:13

   Beste Patric,

   Kijk hier eens. De iPhone 5 kost nu geen 18 euro meer, maar komt gratis met hetzelfde abonnement!

   Meer informatie nodig, laat het ons weten!

 • moestafa
  30 juli 2012 at 20:54

  telfort is toch goedkoopste

 • Martin
  8 januari 2012 at 20:54

  Waarom duurt het zoveel langer voordat je iPhone 4s in huis hebt via T-Mobile dan via andere webshops??

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   9 januari 2012 at 12:48

   Beste Martin,

   Wij hebben het antwoord hier ook niet op, maar het lijkt erop dat sommige webshops grotere voorraden hebben dan T-Mobile. Maar het zou ook kunnen zijn dat er bij T-Mobile zoveel meer vraag naar is, dat ze zich zo indekken om eventuele teleurstelling(en) te voorkomen.

   Gelukkig zijn er ook webshops waarbij je tegen een kleine meer betaling de iPhone 4S binnen 24uur in huis hebt!

Stel je vraag / Reageren