Meer over Denise, teamcaptain “The Voice of Hope”

In 2010 kwam ik erachter dat de Samenloop voor Hoop bestond. Mijn tante was toen nog bezig met de strijd tegen kanker en ik heb met mijn werk (jeugdzorginsteling in Alphen aan den Rijn) meegedaan. Dat was een bijzondere ervaring en ik besloot na het overlijden van mijn tante in 2011 dat ik met een eigen team mee wilde lopen. Dit team bestond vooral uit familieleden en een aantal collega’s die aansloten.

 

De Samenloop van 2012 was zon feestje. We hebben er wat leuks van gemaakt 24 uur lang. Buiten de kaarsenceremonie die altijd erg bijzonder en emotioneel is, ook de eerste keer dat ik 24 uur aanwezig was. Uiteindelijk uitgeput maar voldaan naar huis gegaan en we hebben toen met ons team ruim 2200 euro opgehaald.

 

Dit jaar ben ik er weer, met familie, collega’s en vrienden die nog enthousiaster zijn dan vorige editie. We hebben geleerd, zijn gegroeid als team en willen meer geld dan ooit ophalen, met als doel dat we ooit.. op een dag.. niet meer hoeven te lopen voor dit doel. Dat er een oplossing wordt gevonden, mede mogelijk gemaakt door het geld wat wij hebben opgehaald met onze acties.

 

Wil je hierbij helpen kan je altijd contact opnemen, of natuurlijk geld doneren!

 

Alvast bedankt!

 

Denise,

Teamcaptain

 

 

The Voice of Hope voor KWF

Ook de redactie van Goedkoopste-iPhone.nl loopt mee! Op 24 en 25 mei 2014 is het weer zover! Samenloop voor Hoop: een 24 uur durende wandeling waarbij niet alleen mensen die de vreselijke ziekte hebben overleefd, maar ook mensen die iemand hebben verloren aan kanker mee lopen.

Unieke actie maart

Voor elk abonnement dat via ons wordt afgesloten in de gehele maand maart 2014 geldt dat wij het Team The Voice of Hope met €2,50 zullen gaan steunen! Een extra reden om ons advies te vragen dus!

Uw vraag = Geld waard

Heeft u een vraag over een iPhone toestel of combinatie met een abonnement? Voor elk advies dat wij op deze pagina geven, doneren wij €2,50* aan Team The Voice of Hope! Heeft u een vraag, stel deze dus gerust aan ons! Reageer onderaan deze pagina met uw reactie. Voor elke reactie in de maand Maart maken wij uiteindelijk €2,50 extra over voor het KWF kanker fonds!

Symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker..

SamenLoop voor Hoop: 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Op onze kraam..

Hier links ziet u een kraam, waar er op de 24 & 25 mei hopelijk weer veel van aanwezig zullen zijn. Ook team “The Voice of Hope” zal tijdens de samenloop voor hoop 2014 weer met een kraam staan om het een en ander te verkopen en uit te voeren.

Tijdens de komende samenloop voor hoop zullen wij verschillende manieren gaan inzetten om nog meer voor het het goede doel op te halen

Bij onze kraam vindt u:

 • Kaarsenzakken: 5 euro
 • Cup cakes: 1,50 euro per stuk
 • Diverse cakes: 2,00/2,50/2,75 euro
 • Kaarsen: 1,00 euro per stuk
 • Truffels: 4,00 euro voor 10 stuks
 • En nog vele andere dingen!

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons steunen middels goederen of een donatie. Doet u ook mee?

 • Lege statiegeld flessen zijn welkom!
 • Bestel een cake, cup cakes of truffels
 • Koop een kaarsenzak of kaarsjes
 • Doneren mag ook: op 132034263 en meld onze teamnaam (The Voice of Hope) er bij
 • Voor andere mogelijkheden: mail ons op thevoiceofhope2012@gmail.com
 •  

  * Op het aantal afgesloten abonnementen geldt geen maximum! Elke vraag of reactie op deze pagina is uiteraard welkom. Enkel reacties met als doel advies voor het vinden van het juiste toestel of abonnement komen in aanmerking voor een extra storting naar het KWF fonds van €2,50 met een maximum van 100 goedgekeurde reacties in de maand maart.

   

Stel je vraag / Reageren