Meer over Edwin, team “The Voice of Hope”

Edwin team voice of hope 2014De samenloop van 2014 zal mijn eerste samenloop zijn als deelnemer. Tijdens de vorige editie van 2012 ben ik s’avonds met mijn vader en zus wezen kijken bij de kaarsenceremonie. We hadden toen ook kaarsenzakken gekocht voor mijn moeder die toen in de laatste fase van haar leven zat, ze is helaas op 18 Juni 2012 overleden aan de gevolgen van borstkanker.

 

De kaarsenceremonie heeft vorig jaar enorm veel indruk op mij gemaakt. Ik had toen direct zoiets van daar moet ik de volgende keer bij zijn. Nu wil het toeval dat mijn broer Corné al een tijdje een relatie heeft met Denise Vis en door hen ben ik gevraagd om lid te worden van The Voice of Hope.

 

Uiteraard ben ik op die vraag in gegaan. Een tijd geleden zijn Denise en Eric bij mij thuis geweest en zijn we aan het brainstormen gegaan. Zo is het idee ontstaan om een nieuwsbrief te maken over alles waar The Voice of Hope mee bezig is. En hebben we nog een aantal leuke activiteiten verzonnen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zelf ben ik heel actief met het verkopen van de kaarsenzakken en heb ik bij mijn werkgever Albert Heijn Koudekerk een paar leuke acties uitgezet.

 

Ik kijk enorm uit naar de Samenloop en verwacht dat het heel veel indruk op mij zal gaan maken. Het is mooi om deze manier iets voor het KWF te doen, maar uiteraard zullen deze dagen mijn moeder en vele anderen die deze ziekte niet overleefd hebben door mijn gedachten gaan.

 

Met vriendelijke groet

 

Edwin Plasmeijer

 

 

The Voice of Hope voor KWF

Ook de redactie van Goedkoopste-iPhone.nl loopt mee! Op 24 en 25 mei 2014 is het weer zover! Samenloop voor Hoop: een 24 uur durende wandeling waarbij niet alleen mensen die de vreselijke ziekte hebben overleefd, maar ook mensen die iemand hebben verloren aan kanker mee lopen.

Unieke actie maart

Voor elk abonnement dat via ons wordt afgesloten in de gehele maand maart 2014 geldt dat wij het Team The Voice of Hope met €2,50 zullen gaan steunen! Een extra reden om ons advies te vragen dus!

Uw vraag = Geld waard

Heeft u een vraag over een iPhone toestel of combinatie met een abonnement? Voor elk advies dat wij op deze pagina geven, doneren wij €2,50* aan Team The Voice of Hope! Heeft u een vraag, stel deze dus gerust aan ons! Reageer onderaan deze pagina met uw reactie. Voor elke reactie in de maand Maart maken wij uiteindelijk €2,50 extra over voor het KWF kanker fonds!

Symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker..

SamenLoop voor Hoop: 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Op onze kraam..

Hier links ziet u een kraam, waar er op de 24 & 25 mei hopelijk weer veel van aanwezig zullen zijn. Ook team “The Voice of Hope” zal tijdens de samenloop voor hoop 2014 weer met een kraam staan om het een en ander te verkopen en uit te voeren.

Tijdens de komende samenloop voor hoop zullen wij verschillende manieren gaan inzetten om nog meer voor het het goede doel op te halen

Bij onze kraam vindt u:

 • Kaarsenzakken: 5 euro
 • Cup cakes: 1,50 euro per stuk
 • Diverse cakes: 2,00/2,50/2,75 euro
 • Kaarsen: 1,00 euro per stuk
 • Truffels: 4,00 euro voor 10 stuks
 • En nog vele andere dingen!

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons steunen middels goederen of een donatie. Doet u ook mee?

 • Lege statiegeld flessen zijn welkom!
 • Bestel een cake, cup cakes of truffels
 • Koop een kaarsenzak of kaarsjes
 • Doneren mag ook: op 132034263 en meld onze teamnaam (The Voice of Hope) er bij
 • Voor andere mogelijkheden: mail ons op thevoiceofhope2012@gmail.com
 •  

  * Op het aantal afgesloten abonnementen geldt geen maximum! Elke vraag of reactie op deze pagina is uiteraard welkom. Enkel reacties met als doel advies voor het vinden van het juiste toestel of abonnement komen in aanmerking voor een extra storting naar het KWF fonds van €2,50 met een maximum van 100 goedgekeurde reacties in de maand maart.

   

Stel je vraag / Reageren