Meer over Eric, team “The Voice of Hope”

Eric met tante hannekeMijn naam is Eric van der Zwaard. Ik ben 25 jaar en werk als verpleegkundige in het Rijnland ziekenhuis in Leiderdorp. Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik regelmatig te maken met de gevolgen van kanker. Ik zie veel verdriet, ongeloof en woede. Maar naast deze dingen maak ik ook bijzondere dingen mee. Er is hoop, kracht en energie om het gevecht aan te gaan. Ik heb hier als verpleegkundige en als mens enorm veel bewondering voor.

 

Tijdens de samenloop voor hoop 2014 zal ik mij voor de tweede keer inzetten voor de KwF kankerbestrijding. Met de editie van 2012 nog vers in mijn geheugen kijk ik enorm uit naar het weekend van 24 en 25 mei 2014.

 

Mijn eerste deelname is er één om nooit te vergeten. Op 17 mei 2011 overleed mijn tante, Hanneke Vis-Looyé. Zij overleed aan de gevolgen van borstkanker na een lange periode van ziek zijn. Jarenlang is zij de strijd aan gegaan om deze uiteindelijk op te moeten geven. Veel bewondering heb ik voor deze vrouw die nooit een teken van zwakte liet zien. Ze was altijd vrolijk, altijd haarzelf. In de weken voor haar overlijden wist ik al dat zij niet lang meer op deze aarde had. Een gegeven waarvan ook zij op de hoogte was. Heel bewust heeft zij afscheid genomen van haar familie op 30 april 2011, de dag dat zij 50 jaar is geworden. Een hele vreemde dag, maar toch ook heel bijzonder.

 

Tante Hanneke heeft tijdens de samenloop voor hoop 2010 als survivor meegelopen. Ik heb helaas alleen de verhalen gehoord, maar zij heeft daar vol trots haar rondes gelopen. Trots dat zij daar aanwezig mocht zijn, trots op het feit dat zij het nog kon, trots op al haar lotgenoten. En zo zal zij ook altijd in mijn geheugen blijven bestaan. Een trotse, sterke vrouw. En ik ben trots dat ik één keer per twee jaar extra aan haar kan denken. En dat ik tijdens het denken aan deze vrouw mijzelf inzet om geld in te zamelen voor de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

 

Met vriendelijke groet,
Eric van der Zwaard

 

 

The Voice of Hope voor KWF

Ook de redactie van Goedkoopste-iPhone.nl loopt mee! Op 24 en 25 mei 2014 is het weer zover! Samenloop voor Hoop: een 24 uur durende wandeling waarbij niet alleen mensen die de vreselijke ziekte hebben overleefd, maar ook mensen die iemand hebben verloren aan kanker mee lopen.

Unieke actie maart

Voor elk abonnement dat via ons wordt afgesloten in de gehele maand maart 2014 geldt dat wij het Team The Voice of Hope met €2,50 zullen gaan steunen! Een extra reden om ons advies te vragen dus!

Uw vraag = Geld waard

Heeft u een vraag over een iPhone toestel of combinatie met een abonnement? Voor elk advies dat wij op deze pagina geven, doneren wij €2,50* aan Team The Voice of Hope! Heeft u een vraag, stel deze dus gerust aan ons! Reageer onderaan deze pagina met uw reactie. Voor elke reactie in de maand Maart maken wij uiteindelijk €2,50 extra over voor het KWF kanker fonds!

Symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker..

SamenLoop voor Hoop: 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Op onze kraam..

Hier links ziet u een kraam, waar er op de 24 & 25 mei hopelijk weer veel van aanwezig zullen zijn. Ook team “The Voice of Hope” zal tijdens de samenloop voor hoop 2014 weer met een kraam staan om het een en ander te verkopen en uit te voeren.

Tijdens de komende samenloop voor hoop zullen wij verschillende manieren gaan inzetten om nog meer voor het het goede doel op te halen

Bij onze kraam vindt u:

 • Kaarsenzakken: 5 euro
 • Cup cakes: 1,50 euro per stuk
 • Diverse cakes: 2,00/2,50/2,75 euro
 • Kaarsen: 1,00 euro per stuk
 • Truffels: 4,00 euro voor 10 stuks
 • En nog vele andere dingen!

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons steunen middels goederen of een donatie. Doet u ook mee?

 • Lege statiegeld flessen zijn welkom!
 • Bestel een cake, cup cakes of truffels
 • Koop een kaarsenzak of kaarsjes
 • Doneren mag ook: op 132034263 en meld onze teamnaam (The Voice of Hope) er bij
 • Voor andere mogelijkheden: mail ons op thevoiceofhope2012@gmail.com
 •  

  * Op het aantal afgesloten abonnementen geldt geen maximum! Elke vraag of reactie op deze pagina is uiteraard welkom. Enkel reacties met als doel advies voor het vinden van het juiste toestel of abonnement komen in aanmerking voor een extra storting naar het KWF fonds van €2,50 met een maximum van 100 goedgekeurde reacties in de maand maart.

   

Stel je vraag / Reageren