Meer over Laura, team “The Voice of Hope”

Laura met Hans breedVia mijn collega, Denise, kwam ik in aanraking met de Samenloop voor Hoop, in 2012. Mijn vader had toen net een strijd gewonnen tegen kanker, wat in 2010 wel heel dichtbij kwam.

Een koude 24 uur, maar wel een hele mooie. Dat is mijn herinnering aan die samenloop.

 

Na mijn oom te hebben “verloren” in 2012 kwam in 2013 weer kanker om de hoek kijken, wederom bij mijn vader. Het is dan zo dichtbij, zo werkelijk, zo pijnlijk. Onbeschrijfelijk wat het met een gezin kan doen en met de persoon zelf die elke dag weer er mee moet dealen. Ongelofelijk om te zien hoe sterk de mensen worden die de strijd leveren, overwinnen, verliezen, het maakt niet uit. Het maakt de persoon soms anders, soms kapot, maar ook zo veel sterker. En dan ook niet te vergeten, de mensen die er om heen staan, die steun leveren, die meeleven, en mee proberen te vechten.

 

Dit jaar loop ik ook weer mee. Meer betrokken dan vorige keer. De kaarsenceremonie zal wonderlijk zijn. Ik zal vele kaarsjes aansteken voor mijn vader (een kei harde survivor!), mijn ooms, mijn tantes, opa en een vriend. Helaas zijn er te veel mensen, maar de kaarsjes zullen branden en zichtbaar zijn voor hen.

 

Het is belangrijk dat er onderzoek is en blijft, dat hier geld voor is om dit uit te voeren, dat er ook weer reclame gemaakt kan worden zodat het duidelijk is dat het noodzakelijk is. In 1949 was de overlevingskans 21%, heden is dit meer dan 60%. Dat is goed. Maar hoe mooi zou het zijn om daar steeds een percentage bij te voegen?! Doneer, het maakt niet uit hoe, middels een bedrag, middels het kopen van kaarsjes, cakes, truffels bij onze stand, of mail nu al een bestelling door. Alle beetjes helpen! Tot ziens op zaterdag 24 mei!

 

Met vriendelijke groet

 

Laura

 

 

The Voice of Hope voor KWF

Ook de redactie van Goedkoopste-iPhone.nl loopt mee! Op 24 en 25 mei 2014 is het weer zover! Samenloop voor Hoop: een 24 uur durende wandeling waarbij niet alleen mensen die de vreselijke ziekte hebben overleefd, maar ook mensen die iemand hebben verloren aan kanker mee lopen.

Unieke actie maart

Voor elk abonnement dat via ons wordt afgesloten in de gehele maand maart 2014 geldt dat wij het Team The Voice of Hope met €2,50 zullen gaan steunen! Een extra reden om ons advies te vragen dus!

Uw vraag = Geld waard

Heeft u een vraag over een iPhone toestel of combinatie met een abonnement? Voor elk advies dat wij op deze pagina geven, doneren wij €2,50* aan Team The Voice of Hope! Heeft u een vraag, stel deze dus gerust aan ons! Reageer onderaan deze pagina met uw reactie. Voor elke reactie in de maand Maart maken wij uiteindelijk €2,50 extra over voor het KWF kanker fonds!

Symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker..

SamenLoop voor Hoop: 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Op onze kraam..

Hier links ziet u een kraam, waar er op de 24 & 25 mei hopelijk weer veel van aanwezig zullen zijn. Ook team “The Voice of Hope” zal tijdens de samenloop voor hoop 2014 weer met een kraam staan om het een en ander te verkopen en uit te voeren.

Tijdens de komende samenloop voor hoop zullen wij verschillende manieren gaan inzetten om nog meer voor het het goede doel op te halen

Bij onze kraam vindt u:

 • Kaarsenzakken: 5 euro
 • Cup cakes: 1,50 euro per stuk
 • Diverse cakes: 2,00/2,50/2,75 euro
 • Kaarsen: 1,00 euro per stuk
 • Truffels: 4,00 euro voor 10 stuks
 • En nog vele andere dingen!

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons steunen middels goederen of een donatie. Doet u ook mee?

 • Lege statiegeld flessen zijn welkom!
 • Bestel een cake, cup cakes of truffels
 • Koop een kaarsenzak of kaarsjes
 • Doneren mag ook: op 132034263 en meld onze teamnaam (The Voice of Hope) er bij
 • Voor andere mogelijkheden: mail ons op thevoiceofhope2012@gmail.com
 •  

  * Op het aantal afgesloten abonnementen geldt geen maximum! Elke vraag of reactie op deze pagina is uiteraard welkom. Enkel reacties met als doel advies voor het vinden van het juiste toestel of abonnement komen in aanmerking voor een extra storting naar het KWF fonds van €2,50 met een maximum van 100 goedgekeurde reacties in de maand maart.

   

Stel je vraag / Reageren