Robin Mobile: Sim Only provider

Nu aan het lezen
Robin Mobile: Sim Only provider

Robin mobile met iphone 5Robin Mobile is nieuw, verfrissend en kent geen verrassingen, what you see is what you get! Geen (toren) hoge onverwachte telefoonkosten, want bij Robin krijg je ècht onbeperkt internet en onbeperkt telefoneren voor één vast bedrag!

Betrouwbaar, maandelijks opzegbaar

Robin Mobile is nieuw, maar maakt wel volledig gebruik van Nederlands beste netwerk van KPN. Het is geen dochtondernemeing en dat maakt Robin echt nieuw en verfrissend!

Robin doet het anders

Vooraf weet je exact waar je aan toe bent. Bevalt het niet, dan kun je elke maand opzeggen. Maar waarom zou je? Je bent met Robin Mobile overal en altijd online, waar je ook bent!

Meer informatie

Voor- en nadelen?

Natuurlijk zijn er voor en nadelen. Deze zijn voor elke persoon anders, en daarom zullen wij hieronder even een korte opsomming voor jou maken. Zodat jij kunt beslissen of dit nieuwe en leuke netwerk iets voor jou is of niet.

Voordelen:

  • Eén bedrag voor onbeperkt alles!
  • Echt onbeperkt internet en bellen
  • Je mag je internet toegang gebruiken voor je telefoon, laptop en tablet
  • Je telefoon mag je als hotspot gebruiken (24 uur none-stop downloaden en het downloaden van films mag uiteraard niet)
  • Gratis nummerbehoud
  • Extra tegoed (om te kunnen bellen en sms’en in en naar het buitenland) blijft altijd van jou en verloopt niet

Nadelen:

  • Momenteel kan er nog geen dataroaming gebruikt worden (Internet in het buitenland is nog niet mogelijk)
  • Bellen in en naar het buitenland kan enkel door EXTRA tarief op je simkaart te zetten. Dit kan vanaf 15 euro (tot maximaal 150 euro) en blijft altijd staan
  • Geen voordeel van een goedkoop iPhone toestel (simonly)

Nummerbehoud & Buitenland

Tijdens het afsluiten (of oversluiten) van je huidige abonnement, kun je ook bij Robin Mobile er voor kiezen om je huidig nummer te behouden. Geef dit aan, en de mensen achter Robin zullen dit spoedig en juist voor je regelen.

Tarieven Buitenland

Voor de meeste landen betaal je 34 ct p/min om naar nederland te bellen (o.a. Belgie, Duitsland en Frankrijk). Wanneer je gebeld wordt betaal je 9 ct. Bekijk alle landen simpel op de website van Robin Mobile.

Conclusie:

Zoals je ziet zitten er bijna geen nadelen aan om over te stappen op Robin Mobile. Wij zeggen inderdaad bijna. Dit komt omdat je bij dit simonly abonnement niet kunt kiezen of genieten van een voordelige iPhone. Wij denken dat dit in de toekomst nog wel zal komen. Maar tot die tijd kun je Robin Mobile natuurlijk prima gebruiken in je iPhone 4, 4S of welk toestel dan ook waar je nog helemaal tevreden mee bent. Wil je toch een nieuwe iPhone, dan dien je deze zelf los aan te schaffen. Bij je bestelling dien je wel even rekening te houden met welk type simkaart je wenst.

Wij hopen dat het in de toekomst wel mogelijk wordt om van een voordelige iPhone te genieten bij afsluiten van een Robin Mobile abonnement.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren