iPhone 4 of goedkope iPhone 5 bij Sizz

Nu aan het lezen
iPhone 4 of goedkope iPhone 5 bij Sizz

Sizz met iPhone 4 of iPhone 5

Sizz komt met 2 leuke iPhone aanbiedingen. Kies je voor een iPhone 4, dan kan je het toestel zonder bijbetaling krijgen bij een aanvullend abonnement. Let op; geld lenen kost geld. Nu tijdelijk met 12 maanden lang 50% korting op je maandelijkse kosten!

iPhone 5 met Sizz

Wil je liever het nieuwste toestel van Apple, dat kan ook. Je moet hiervoor wel dieper in de buidel tasten, maar dan heb je wel het snelste en meest geavanceerde toestel van Apple van dit moment! De iPhone 5 is verkrijgbaar vanaf 695 euro als los toestel in combinatie met een Sizz Talent met 100 belminuten en 250MB internet.

Beste keus is volgens ons het Sizz Lover abonnement met 275 belminuten en 500MB internet. Ook hierbij geldt tijdelijk 12 maanden lang nog eens 50% korting op het abonnement.

Bekijk iPhone 5 aanbieding

Ben je een grote beller of internet je vaak?

Weet je van jezelf dat je het niet gaat redden met 150 of 275 belminuten per maand? Ga dan voor het Sizz Star abonnement met 400 belminuten en 750MB internet. Daarnaast bespaar je op je maandelijkse kosten omdat je weet dat de kans groter is dat je binnen je bundel blijft en het eerste jaar nog eens extra korting op het bellen en internet ontvangt.

Waarom kiezen voor Sizz?

  • Bekijk RTL4, RTL5, RTL7 & 8 terug of vooruit GRATIS en ZONDER reclame!
  • Bellen binnen en buiten je bundel voor hetzelfde tarief
  • Onbeperkt gratis smsen
  • snel vodafone netwerk
  • Nu tijdelijk 12 maanden 50% korting!

Kies je nu voor Sizz dan krijg je het eerste jaar 50% korting op je maandelijkse abonnementkosten. Daarnaast bel je binnen en buiten je bundel voor hetzelfde tarief. Twijfel je of je een kleiner of toch iets groter abonnement moet nemen?

Bekijk RTL 4 5 7 en 8 terug of vooruit GRATIS!Ben je verslaafd aan je favoriete tv serie op RTL 4, 5, 7 of 8 en bekijk je deze het liefst waar en wanneer het jou uitkomt? Even een korte pauze tijdens het werk of een moment voor je zelf in de trein met je hoofdtelefoon ingeplugd?

Bij Sizz zit je dan helemaal goed. Bekijk van alle RTL zenders uitzending gemist of kijk alvast vooruit!

Ons advies: neem een bundel die net past of waarvan je zeker weet dat je deze opmaakt. Ga je eroverheen? Wees gerust, dan betaal je hetzelfde tarief als binnen je bundel. Let op: het eerste jaar betaal je de helft voor je belkosten i.v.m. de 12 maanden 50% korting actie. Het 2e jaar betaal je binnen en buiten je bundel hetzelfde tarief.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren