iPhone 5 met T-Mobile Stel Samen 2 jaar SimOnly

Nu aan het lezen
iPhone 5 met T-Mobile Stel Samen 2 jaar SimOnly

NIEUWS: Ma 13 mei 2013 zullen er nieuwe T-Mobile abonnementen online komen. Wil je een nieuwe iPhone 5 met T-Mobile + Smart Plus abonnement afsluiten? Doe dit dan nu nog, of wacht even de nieuwe abonnementen af! (De Smart Plus abonnementen zijn momenteel voordeliger dan de iSmart abonnementen van T-Mobile).

Ga voor maximaal voordeel met 420 min

Vanaf 420 belminuten krijg je geen 12 of 18 maanden maar 24 maanden 25% korting op je abonnement. Ook krijg je vanaf 420 belminuten 1 GB internet, terwijl je bij 300 belminuten nog 500MB internet per maand krijgt. Ga dus voor MAXIMAAL voordeel met de Smart Plus 420 bij T-Mobile!

iPhone 5 T-Mobile iSmart bundels

Bekijk hier de prijzen voor de iSmart abonnementen van T-Mobile met de iPhone 5. Vergelijk simpel hetzelfde aantal belminuten met andere providers en bekijk de aanbieding bij de goedkoopste webshop die wij konden vinden.

iSmart 75 150 300 500

T-Mobile heeft haar iSmart 2 jaar abonnementen en bundels niet gewijzigd voor de iPhone 5. Zo zal er dus ook voor de nieuwe iPhone 5 de volgende belbundels beschikbaar zijn: 75, 150, 300 en 500 belminuten.

Beste aanbieding

Bekijk hierboven alle bundels met bijhorende prijzen voor de iPhone 5 met een 2 jarig T-Mobile iSmart abonnement. Kom snel nog eens terug voor meer prijzen en aanbiedingen!

 

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren